My Life - September 2014 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.09.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Weer een kijkje in mijn leven van de afgelopen 2 weken. Ik heb weer lekker gewerkt op school. Op dit moment sta ik als onderwijsassistent voor groep 1,2,3. Vorig jaar had ik 6,7,8. Ook erg leuk maar de kleine kinderen zijn ook wel weer heel leuk om mee te werken. Ook kreeg ik de vraag of ik overgeplaatst wilde worden voor mijn werk in de kinderopvang. Ik werkte zo’n 6,5 jaar op een locatie in het dorp waar ik nu ook weer woon. Ik viel daarnaast wel veel in op andere locaties maar de afgelopen jaren werkte ik voornamelijk in het dorp waar ik woon. Ik had zelf ook al aangegeven dat ik wel bereid zou zijn om vrijwillig overgeplaatst te worden. Dit omdat werk en privé dan wel heel dicht bij komt. Op zich heb ik hier geen moeite mee maar als je met bepaalde ouders ook een vriendschappelijke band hebt is dat toch wat apart. Dus vanaf deze week werk ik nu op een andere locatie. Ook erg leuk al mis ik mijn collega’s en de kindjes van mijn oude locatie wel. Maar met bepaalde collega’s was de band erg goed, meer vriendschappelijk, dus we houden zeker contact!

Verder hebben we nog een feestje gehouden voor vrienden wat erg gezellig was en waren mijn lieve vriend en zusje jarig.

Desktop

Dit mooie windlicht kregen we van mijn familie op ons feestje, we kregen er 2 en nog een mooi houten tafeltje. Ik ben er dol op! – Dol op mijn India spullen, ik denk dagelijks wel aan India. In welke vorm dan ook. Ik ben er dan ook trots op dat ik daar vandaan kom en blij dat ik hier woon maar dat ik toch met bepaalde spulletjes het India gevoel een beetje in huis kan halen – Lekkere hapjes op een gezellige druiligere avond samen met vriendlief – Genieten van een zonnige dag in Lemmer. We hebben een hapje gegeten bij Beachclub, zeker een aanrader als je in de buurt bent!

Desktop1

Hoekje in huis – Mijn zusje en ik met onze heit, ik ben dol op mijn lieve heit (papa)! ♥ – Alvast een nieuwe agenda voor volgend jaar gekocht, die van de Hema vind ik altijd zo fijn – ‘s Avonds lekker eten met een verse salade en wat hapjes

Desktop2

Ontbijtje met kwark, fruit en een sapje – Een woonketting gemaakt van houten kralen, ben er zo blij mee! – Een drankje aan het Ij in Amsterdam, we gingen naar een voorstelling over adoptie. Het was echt ontzettend leuk en bijzonder en zo herkenbaar – Een klein cadeautje omdat het de dag van de leidster was

Desktop3

Mijn lieve zusje was gister jarig en is al weer 22 jaar geworden. We hebben met z’n allen (mama en haar man, papa en zijn vrouw en vriendlief en ik) gegeten bij haar en het was erg gezellig. Ik vind het ook zo fijn dat dit zo kan met elkaar ondanks dat mijn ouders zijn gescheiden – Een nieuwe tekst gemaakt van de wordbanner – Lieve Lana en Amigo lagen stiekem op ons bed toen ik net terug kwam van boodschappen doen. Overdag mogen ze eigenlijk niet op de slaapkamer maar ik was de deur vergeten dicht te doen. Het lijkt wel heel schattig – Chill outfit, ik was de hele week erg verkouden dus ik ben erg blij dat ik vandaag vrij ben. Ik ga ook niet veel doen vandaag. Deze outfit komt van de Hema. Het is zo’n fijne broek.

Hoe was jullie week, heb je nog wat leuk gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

5 reacties


  26 september 2014


  Leuk overzichtje! En nog gefeliciteerd met je zusje :)

  Dita Rithika

  26 september 2014


  Bedankt meid!  26 september 2014


  Wat een heerlijke foto’s zijn dit! Die boeddha is grappig. Feel good!

  Dita Rithika

  26 september 2014


  Dank je wel!  26 september 2014


  Leuk artikel!Laat een reactie achter