My Life - September 2014 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
13.09.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Heej lieve mensen,

Vandaag is het weer tijd voor de My Life post. De eerste van september. De afgelopen twee weken waren redelijk rustig voor mij. Ik heb nog even volop genoten van het feit dat ik maar 3 ochtenden hoefde te werken. Vanaf volgende week werk ik eindelijk weer bij de kinderopvang en dat vind ik erg fijn! Ook was ik jarig en verder zijn er niet echt bijzondere dingen geweest. Op het moment van schrijven (vrijdag ochtend) zit ik lekker aan het ontbijt en ga ik straks bij een aantal gesprekken zitten die worden gedaan op een MBO. Ik ben dan degene uit het werkveld en leerlingen die gaan afstuderen. Dus ik was gevraagd om er bij te zitten. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen. Vanavond (voor jullie dus gister avond) hebben wij een feestje voor familie. Nog voor mijn verjaardag en alvast voor die van mijn vriend en omdat we in ons nieuwe huis wonen. Ons appartement is trouwens verhuurd, hier zijn we ook heel blij mee! Kijk je mee naar de foto’s van de afgelopen weken?

Desktop

Ik had deze badmatten gekocht en ben er nog steeds heel blij mee. Die grijze hangt er trouwens gewoon voor de sier, als badmat is die niet heel handig – Ontbijtje met een verse sap en kiwi – Zondag middag, relaxtijd met een koffie en tijdschriften – Voor mijn verjaardag had ik brownies gemaakt en een monchoutaart

Desktop1

Mooie bloemen van mijn lieve schoonouders gekregen, ik ging een dagje bloggen – Bij de Action hebben ze de laatste tijd zo veel leuks. Zo ook deze vaasjes, hoe schattig! – Dit mandje had ik al een tijdje op het oog, nu was deze afgeprijsd dus kon ik die niet laten liggen. Gekocht bij de Leen Bakker – Outfit foto’s maken met dit uitzicht :)

Desktop2

En ook Lana en Amigo vinden het mandje erg leuk – Samen met een vriendinnetje ging ik een high tea doen. Ik had dit nog nooit eerder gedaan maar oh wat was dit lekker! Ik hoefde de hele avond geen eten meer – Een wijntje op mijn verjaardag – Ik hou van bloemen!♥

Desktop3

Zoals ik al zei, ik genoot nog even van het weinig werken. Ook al werk ik het liefst gewoon veel, ik vind mijn werk erg leuk. Als het helaas niet mogelijk is, dan maar genieten van de vrije tijd. In dit geval dus met een koffie, nagelslakken en creatief bezig zijn – Mijn schatjes!♥ – Het oude stoeltje wit geverfd, veel mooier zo vind ik zelf – Erg leuk deze VT Wonen ♥ blogs uitgave. Er staan veel leuke blogs in en fijne interviews

Desktop4

Via de Hema had ik een aantal kleine foto’s besteld. Hiervan heb ik een collage gemaakt en in een lijst gedaan. Later hierover meer op mijn blog – Deze thee zag ik liggen bij de Jumbo, ik viel eigenlijk voor de prachtige verpakking maar de thee zelf smaakt ook heerlijk! – Al een beetje herfst in huis met dennenappels tussen de kaarsjes, ik vind het stiekem ook wel lekker dat het herfst wordt. De mooie gekleurde bladeren, lekker wandelen in het bos en cozy op de bank met een grote kop thee – Mijn ontbijt van vanochtend, een heerlijke smoothie van banaan, sinaasappel, roodfruit en wat sojamelk

Dit waren al weer de foto’s van de afgelopen weken. Dit weekend ga ik weer even langs mijn lieve zusje en volgende week dus eindelijk weer werken bij de kinderopvang, ik heb er veel zin in! Volgende week vrijdag is mijn vriend jarig en komen die avond wat vrienden langs. Verder hebben we niet heel veel op de planning staan.

Heb jij nog wat leuks beleefd of heb je nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

2 reacties


    13 september 2014


    Mooi foto-overzicht. Ik val in herhaling, maar oooh die stoel en die kast! Ik vond je foto’s op Instagram ook zo mooi. Sfeervolle steil heb je.

    Dita Rithika

    13 september 2014


    Wat lief, dank je wel Marion! :)Laat een reactie achter