My Life - Oktober 2014 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.10.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Hej lieve mensen, vandaag weer een nieuwe My Life post. De afgelopen weken heb ik 2 leuke weken gehad. Ik had een weekje vakantie, ik heb daar echt lekker van genoten. Lekker thuis zijn, naar de Ikea met mijn lieve mama en geluncht met een vriendin. Vandaag (het is vrijdag als ik dit typ) ben ik langs mijn lieve pake (opa) geweest. Pake woont vlakbij maar eigenlijk kom ik er wat te weinig vind ik. Vanmorgen dus lekker even bijgekletst. Het was erg leuk! Voor meer foto’s van de afgelopen 2 weken kan je verder lezen.

Desktop

Lieve Lana♥ – Cadeautjes inpakken, ik vind dit zo leuk om te doen! – Nieuwe schoenen, ik ben er erg blij mee. Deze komen van de van Haren – Wat nieuwe spullen gekocht bij de Xenos. Ze hebben zo veel mooie spulletjes.

Desktop1

Lieve Amigo♥ – Een fijn begin van de dag, een groene smoothie met banaan, appel, sinaasappelsap en wat spinazie – Selfie! – Lekker bloggen, ik vind het erg leuk om te doen.

Desktop2

De kralenketting van Xenos heeft al een mooi plekje in de keuken – Even wat veranderd in huis. Deze nep plantjes, potjes en die mand komen van de Ikea – ‘s Avonds op de bank met een kop thee en zelf gemaakte zandkoekjes, lekker! – De boot is weer uit het water, alle kussens hadden we er al uit gehaald maar nu ligt de boot zelf dus ook op de kant.

Desktop3

Een kop muntthee, ik vind dit zo nu en dan wel lekker maar niet te vaak – Wandelen in de herfst, ik ben er dol op! Het liefst ga ik elke dag een wandeling maken nu maar helaas heb ik daar niet altijd tijd voor – Dit schattige huisje met 2 kaarsjes heb ik gekregen van een lieve collega vriendin. Op dit moment werken we niet meer samen maar spreken we wel regelmatig af. We zijn meer dan collega’s, het is altijd zo gezellig :) – Afgelopen week scheen de zon heerlijk in huis door de regenbuien door. Lana en Amigo genoten er ook volop van en ik ook.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

4 reacties

  Deepa

  25 oktober 2014


  Die schoenen zijn gaaf !!! Leuke foto ‘s weer . Maandag en donderdag ga ik naar de Fysio.
  Vrijdag wezen shoppen. Zondag ga ik naar de halloween fright nights .

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  Oh dat lijkt me zo eng die fright nights, haha ;)  25 oktober 2014


  Wat een heerlijke foto’s! Je haar zit ontzettend leuk op je selfie! Jullie huisje is zo gezellig, daar kan ik echt inspiratie uit halen.

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  Aah wat lief, dank je wel!Laat een reactie achter