My Life - Oktober 2014 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.10.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Het is weer tijd voor een nieuwe My Life! De 1e van oktober alweer. De herfst is nu echt begonnen, ook al is het niet een van mijn favoriete seizoenen (mede door de kou/regen/wind) het is ook wel weer heel erg gezellig. ‘s Avonds al vroeg de kaarsjes aan, lekkere kop thee er bij en een avondje niets doen. Ik hou er van! De afgelopen weken heb ik weer lekker gewerkt. De helft van de tijd op de nieuwe locatie zit er al weer op. Komende week heb ik een weekje vrij. Sowieso lekker vakantie van mijn werk op school en ook bij de kinderopvang hoef ik (helaas) niet te werken. Dit weekend hebben we dorpsfeest in ons dorp. Morgen ga ik helpen met de optocht, hier heb ik erg zin in en verder weet ik nog niet waar we naar toe gaan. Zelf heb ik niet zo veel, eigenlijk niets met tentfeesten. Ik heb ook weer een aantal foto’s gemaakt, ben je benieuwd? Lees dan verder.

Desktop1

‘s Ochtends heerlijk rustig de dag beginnen op mijn vrije dag – Mijn lieve zusje, wat ben ik toch dol op haar!♥ – Lana en Amigo vinden het zo leuk om uit het raam te kijken, in ons appartement waar we 2 hoog woonden zagen ze nooit zoveel maar hier wel – Nog steeds heel blij met onze keuken, dat witte krukje heb ik laatst nog bij de Hema gekocht.

Desktop2

Mijn collega had een leuk idee n.a.v. de kinderboekenweek met het thema feest. Een taart versieren van piepschuim, ze zijn zo leuk geworden! – Mijn favoriete kookboeken. Mijn vriend had deze plankjes opgehangen en ik ben er erg blij mee. Zonde om mooie boeken weg te stoppen – Tijd om te bloggen! – Vorige week was het op een dag heerlijk weer.

Desktop3

Een high tea bij een heel leuk tentje, meer er over vind je hier – Kaarsjes branden, deze waxinelichthouder brand zo mooi – Genieten van een kopje koffie en een koek. Ik drink niet veel koffie maar zo nu en dan vind ik het toch best lekker – Bezig in de tuin naast ons huis.

Desktop4

Ons fijne huis, ik geniet er zo van! – Mijn lieve zusje was eindelijk weer eens een paar uurtjes thuis. Dit was een hele tijd geleden en de laatste keer ging het totaal niet goed. Dit keer ging het super goed dus we waren allemaal erg blij – Aankoopjes van de Hema – Nog meer kaarsjes aan. Dit plateau staat op de keukentafel en brandt nu vaak als we aan het eten zijn.

Hoe was jou week?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

7 reacties


  11 oktober 2014


  Wat fijn dat je zusje weer even thuis kon zijn, hoe gaat het met haar? Jij hebt leuke kaarsen, ik brand ze nu ook dagelijks!
  Liefs

  Dita Rithika

  11 oktober 2014


  Lief dat je het vraagt. Het gaat goed met haar.  11 oktober 2014


  Wat een leuk overzicht en mooie foto’s!
  Die piepschuimtaarten zijn een tof idee!
  En logisch dat je katten genieten van zo’n vrij en mooi uitzicht!

  Ik heb je overigens genomineerd, Dita ;-)

  Dita Rithika

  11 oktober 2014


  Dank je wel!  11 oktober 2014


  Je hebt zo’n fijn huis, lijkt me heerlijk om in te mogen wonen!

  Dita Rithika

  11 oktober 2014


  Wat lief! Het is ook heerlijk.  12 oktober 2014


  Wat en gezellig huis heb je!Laat een reactie achter