My Life - November 2014 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.11.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Hej lieve mensen! Vandaag alweer de 2e My Life post van november. Nog even en dan kan de kerstboom weer in huis, zo gezellig. Ik heb hier echt zin in!
De afgelopen 2 weken waren leuke weken. Ik ben begonnen op een nieuwe locatie om te gaan werken op de BSO. Zoals jullie misschien nog wel wisten was ik voor een paar weken werkzaam op een locatie als inval voor een andere collega. Die weken zijn omgevlogen en nu ben ik dus werkzaam op een nieuwe locatie, weer een vaste groep. Erg fijn en ook de collega’s zijn heel leuk :). Verder heb ik natuurlijk lekker op school gewerkt. Sinds Sinterklaas weer in het land is zijn de kinderen er helemaal vol van, zo leuk! De weekenden waren heerlijk rustig zonder al te veel plannen. Zo lekker, gewoon doen waar je zin in hebt. Voor foto’s van de afgelopen weken kan je even verder lezen.

Desktop

De nieuwe Flair en een kop thee, altijd fijn – Mijn outfit of the day. Deze dag had ik gewerkt op school en daarna liep ik naar de BSO/KDV locatie bij ons in het dorp waar ik functionering gesprek had met mijn leidinggevende. Omdat ik nu in een ander cluster werk heb ik straks een andere leidinggevende – Lieve Lana en Amigo die lekker liggen te slapen – Een mooie ingepakte traktatie van een kindje van mijn werk.

Desktop1

Lekker koken, zuurkool met rijst – Nog steeds erg blij met deze takken, vooral voor deze tijd van het jaar vind ik ze heel leuk – Een lichtslinger bij de Hema gekocht. Het staat zo gezellig als deze ‘s avonds brand – Lekker op de fiets boodschappen gedaan bij de Lidl. Ik vind dit zo’n fijne winkel, ze hebben heel goed spul en niet te duur.

Desktop5

Koffie en chocolade, altijd goed! – Een lief kaartje gekregen van mijn vriend, gewoon zomaar – Dit armbandje kreeg ik een keer van een lief vriendinnetje. Het paste die dag helemaal bij mijn outfit. Het horloge is van Tommy Hilfiger – De hal is niet mijn favoriete plek in huis. Ik wil het nog een keer gaan schilderen en wat gezelliger maken. Maar voor nu is het ok, voor de kinderen die kwamen met Sint Maarten had ik wat kaarsjes aangestoken en zo leek het best gezellig.

Desktop6

Vorige week zaterdag hebben mijn vriend en ik een stukje van de intocht van Sinterklaas gekeken, dit onder het genot van pepernoten en thee – Ik ben weer even naar de kapper geweest. Ik ga niet heel vaak heen, soms knip ik zelf de puntjes wat bij maar nu vond ik het wel weer tijd om even te gaan. Ik ga altijd naar Harry Bijlsma, wel wat duurder maar ik vind het zeker de moeite waard. Het is echt een moment voor jezelf en vaak zit ik er ook wel een uur. Ik heb trouwens de punten bij laten knippen en het haar weer wat meer in laagjes laten doen. Zo komen de krullen weer wat beter tot hun recht – Een stamppot van zoete aardappel met rucola, feta en zongedroogde tomaat. Super lekker! – Dit mooie kop en schoteltje kreeg ik bij de Instaswap. Ik ben er helemaal blij mee.

Aankomende weken heb ik ook niet veel bijzondere dingen op de planning staan. Weer lekker werken en zondag yoga les en daarna lunchen met een vriendin, mijn schoonzusje en nog een meisje die ik ken van vroeger. De andere kennen elkaar ook allemaal dus vandaar dat we eens met z’n allen gaan afspreken.

Hoe was jullie week?

Liefs Dita Rithika.

Tags:

4 reacties


  22 november 2014


  Leuke foto’s! Gezellig he die Sinterklaastijd?

  Dita Rithika

  22 november 2014


  Ja erg gezellig!


  Feinette

  22 november 2014


  Leuk om je blog weer te lezen! :) Fijn dat je nieuwe werklocatie zo goed bevalt. Mooie fot’s…
  Ik ben benieuwd naar de stampot zoete aardappel met rucola.  23 november 2014


  Leuke foto’s weer! Sinterklaas en stuiterende kinderen, veel succes de komende weken nog ;)Laat een reactie achter