My Life - November 2014 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.11.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Heej lieve lezers en lezeressen! Vandaag heb ik weer een aantal foto’s voor jullie van mijn afgelopen 2 weken. Ik moet altijd even goed nadenken wat ik allemaal heb gedaan deze weken. De tijd gaat zo snel!

Ik heb weer lekker gewerkt zoals altijd. Sinds vorige week werk ik ook de dinsdag ochtend op school en dit is erg leuk. Ik ben vorige week even naar Leeuwarden geweest met mijn vriend, dit was erg gezellig. Ook zijn lieve vrienden van ons komen eten en hebben we bij mijn lieve mama en haar man gegeten. Allemaal gezelligheid, ik hou er zo van! ♥

Desktop4

Lieve Amigo – Ik ging woensdag uit mijn werk even langs de Action voor vochtvreters voor in de boot deze winter. Ik kwam thuis met de vochtvreters en met deze spullen voor in huis. Wat ben ik toch dol op die winkel! – Lieve Lana, ze had laatst blaasontsteking. Gelukkig is ze weer opgeknapt, ik vind het zo zielig als onze poesen niet fit zijn – Foto gemaakt door vriendlief voor een outfit post. Deze komt as zondag online.

Desktop

Mooie herfstbladeren – Lekker relax de dag beginnen met blogs lezen en nieuwe posts bedenken voor mijn blog – Ik geniet nog elke dag zo van ons fijne huis. Heerlijk om thuis te zijn – De kaarsjes aan in de keuken. Dit hebben we nu eigenlijk elke avond bij het eten, zo gezellig!

Desktop1

Hello happy boedha! – Een cappuccino en chocokoffie drinken bij de DE – En ook in de woonkamer de kaarsjes aan. Love it!♥ – Mooie zonsondergang bij de haven.

Desktop2

Wat was het vorig weekend heerlijk weer. Ik ga dan altijd lekker op de fiets naar het centrum voor boodschappen – En toen ik thuiskwam had vriendlief deze deurknoppen op de kastdeuren gezet, zo lief! – Lunch bij Bagels en Beans in Leeuwarden – Op bezoek naar mijn lieve zusje ♥

Desktop3

Thee uit mijn favoriete blond beker, een jasje van de Hema en een bloemensjaal. Allemaal printjes die totaal niet matchen ;) – Lieve schatjes – Ik deed mee aan de Instaswap 2014 Fall Editon. Zo leuk het maken van een pakketje voor iemand die je niet kent en het wachten op je eigen pakje – En ook een pakje voor vriendlief, hij had de nieuwe FIFA 2015 gekocht. Helemaal blij waren we met onze pakjes ;).

Wat heb jij allemaal gedaan de afgelopen weken?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

5 reacties


  7 november 2014


  Hele leuke foto`s, krijg hier echt een herfststemming door!
  Liefs  7 november 2014


  Mooie momenten! Vind je katten echt zo schattig. Fijne dag vandaag.
  Liefs Andjena


  Deepa

  7 november 2014


  Leuke foto’s meid , gelukkig dat het weer goed gaat met Lana :) .Ik vind dat jullie je woning zo mooi en knus hebt ingericht .  7 november 2014


  Heel mooie foto’s, en die poezen, wat een schatten!  7 november 2014


  Wat een fijne foto’s weer! Dat huiswaxinehoudertje, wat ontzettend leuk is die zeg!Laat een reactie achter