My Life - Mei 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.05.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Alweer een maand voorbij. Volgens mij val ik een beetje in de herhaling maar wat gaat de tijd toch snel, vind je ook niet? Vorige week heb ik nog lekker gewerkt en afgelopen week had ik een weekje vrij. Ondanks dat ik liever nog een aantal uren had willen werken was het wel een fijne week. Vorige week is mijn vriend begonnen aan zijn nieuwe baan. Best spannend allemaal. We hebben lekker buiten de deur geluncht in het weekend, op Bevrijdingsdag zijn we even langs de boot geweest en daar hebben we een broodje gegeten. Ik heb een dagje geshopt met een lief vriendinnetje en onze hal even opnieuw geschilderd. De muren waren al wit maar het wit was niet heel wit meer. Dus nu is het weer lekker fris. We willen nog een nieuwe kast kopen zodat de hal weer helemaal mooi is. Natuurlijk heb ik ook weer een aantal foto’s gemaakt. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Desktop

Een hoekje in de werkkamer, ik zit hier graag om lekker te freubelen  – Heerlijk als de zon zo in de woonkamer schijnt – Dit boek van Serena van Beautylab is echt een aanrader. En zoals jullie wel weten, ik ben dol op als iets er mooi uitziet. Dit boek is prachtig vormgegeven – Een heerlijke groene smoothie

Desktop1

Dit was een super lekker broodje, gekocht in Zwolle op Koningsdag – Aardbeien met yoghurt, zo lekker! – Ik deed mee aan de Instaswap. Een super leuk initiatief van iemand van Instagram, een soort loodjes trekken alleen dan met mensen die je niet kent. Weet je niet wat het is, google het even – Lekker aan de knutsel. Deze vlaggetjes komen uit de Flow

Desktop2

Lekker eten. Rösti met een vegaburger en salade – Ik vind het zo schattig dat Lana en Amigo nog regelmatig zo naast elkaar liggen – MAC Candy YumYum, een heerlijk kleurtje voor de zomer – En wat was het apart weer deze dagen, soms dikke regenbuien en dan weer het heerlijke zonnetje er bij

Desktop3

Lana en Amigo vinden de kat van de buren altijd zo interessant. Samen kunnen ze dan heel lang voor het raam kijken en van de een naar de andere vensterbank springen om de kat te volgen – Ik had zin in een snack, het werd banaan met aardbeien en een beetje chocopasta. Heerlijk! – De zon, zo fijn :) – Ik kocht weer eens een bosje tulpen voor in huis, mooie roze dit keer

Desktop5

Afgelopen week ging ik met een vriendin te winkelen. Ik kocht 2 jurkjes en 2 blousjes. Dit jurkje is van Jaqueline de Yong, gekocht bij de Object winkel. Later volgt er vast wel een outfit met de nieuwe items – Helaas, de tulpen die ik uit de tuin had gehaald zijn op – Nu we een tuin hebben moet daar ook gewerkt worden. Ik hou er niet zo van maar grasmaaien gaat nog wel – Home made ijsje. Yoghurt met roodfruit – Ik ging zonet (voor jullie gister) al vroeg weg voor de weekboodschappen zodat ik de rest van de dag niet meer weg zou moeten. Ik kocht lekkere croissants en een ice coffee als ontbijt

De komende weken ga ik weer lekker aan het werk. Het zijn wel van die aparte gebroken weken met feestdagen er tussen maar dat is ook wel weer leuk.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  9 mei 2015


  Die Mac lippenstift, zo mooi!! En ik ben benieuwd naar dat jurkje, plaats je binnenkort een foto hiervan?
  Liefs

  Dita Rithika

  9 mei 2015


  Ja ik ga er binnenkort een outfit post van maken  9 mei 2015


  Mooie foto’s! En idd, die MAC lippenstift ziet er geweldig uit!  9 mei 2015


  Wat een prachtig jurkje. Jammer dat het weer zo wisseling is hé, je kan er echt niks mee zo.

  Fijn weekend!  9 mei 2015


  Leuke foto’s en wat een gave kleur lipstick!  9 mei 2015


  Het jurkje ziet er gaaf uit! Ik heb een blouse van Jacqueline de Yong, erg fijn.Laat een reactie achter