My Life - Mei 2014 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.05.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 12 reacties

Vandaag is het weer tijd voor een kijkje in mijn leven.
Ik heb een weekje vrij gehad en afgelopen week lekker gewerkt. We zijn ook nog een dagje naar de sauna geweest en ik heb nog afgesproken met lieve vriendinnen. Altijd zo fijn om lieve mensen om je heen te hebben ♥

 photo Desktop_zpsc574ed91.jpg

Bloemen in huis – Lekker een wijntje drinken, vriendlief had zin in een Corona biertje – Fijne tijdschriften – Love my Pip :)

 photo Desktop5_zps409934cc.jpg

Dit mooie schaaltje vond ik bij de kringloop – Tulpen – Ons nieuwe lamp voor in ons nieuwe huis, jullie krijgen deze natuurlijk nog te zien – Liefde♥ – Een mooie wolk

 photo Desktop3_zpsc17903c8.jpg

Lieve Lana – Toetje, een kop thee en een wafel met aardbeien en slagroom – Ontbijt – Bloggen

 photo Desktop2_zpsb7d48a73.jpg

Ik vond nog een foto van mijn zusje toen ze klein was, zo schattig – We hadden werkmannen op het balkon om het houtwerk te vervangen, Amigo vond het wat eng en zat de hele dag in de badkamer – Met mijn nieuwe MAC lipstick op – En weer een ontbijt, dit keer met yoghurt, aardbeien en muesli

 photo Desktop1_zpscedbcd00.jpg

Ik doe de laatste tijd vaak 1x per week boodschappen bij de Lidl, we wonen naast de Jumbo maar de Lidl vind ik wat fijner soms. Vaak ga ik dan even op de fiets – De bloemen op het balkon begonnen spontaan weer te groeien – Kaartje maken voor mijn jarige nichtje – Home made groentesoep, erg lekker!

 photo Desktop4_zps66f5def0.jpg

Lieve schatjes – De Yankee candle aan, zo lekker – Polly, het paardje wat bij mijn lieve vader en zijn vrouw staat – Een selfie

Hoe was jullie week?

Tags:

12 reacties


Laat een reactie achter