My Life- Maart 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
14.03.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Het is alweer maart. De lente is in zicht en zo nu en dan voelt het ook al echt als lente. Met mijn klas speel ik weer lekker veel buiten (dit schooljaar sta ik voornamelijk bij de kleuters), pleinwacht is met dit mooie weer ook totaal geen straf en ook op de BSO is het buitenspelen zo een stuk leuker dan in die kou. Ik heb mij weer prima vermaakt dus deze weken. Lekker gewerkt, mijn lieve heit was jarig en mijn zusje was 22 jaar in Nederland. Ook hebben we lekker bij vrienden gegeten, heb ik met een vriendin geluncht en een andere vriendin gaf een feestje samen met haar vriend. Allemaal gezelligheid dus. Ik hou er van! ♥ Benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop5

Lieve Lana en Amigo vinden het heerlijk in de vensterbank en uit het raam kijken – Lekkere hapjes en drankjes op zondag middag in de tuin, heerlijk nu we weer een tuin hebben! – Lente, we hadden allemaal krokussen in de tuin – Met dit mooie weer is het ook heerlijk om ‘s ochtends naar mijn werk te fietsen – Een cadeautje voor mijn lieve heit ♥ – Een nieuwe nagellak van de Hema, de 839

Desktop4

Ik ging vorige week even langs de nieuwe Ikea in Zwolle. Veel heb ik er niet gekocht, wat kleine dingen. Maar het was leuk om er even te kijken – Dol op mijn fiets! En helemaal fijn met het mooie weer – Een lekkere smoothie als lunch. Ik geloof dat dit een appel, banaan en spinazie smoothie was – Een nieuw vaasje van de Hema, ik kon die niet laten staan, vond het zo’n leuk vaasje

Desktop3

Een cadeautje voor mijzelf, mag wel eens toch? De nieuwe Yoga en Happinez. Ik had wel weer eens zin om een nieuw tijdschrift te lezen – Tulpen, ik hou er van. Deze was al bijna uitgebloeid – Lana en Amigo die samen aan het spelen zijn. Zo lief ♥ – Selfie met de MAC Candy Yum Yum

Desktop2

All Stars vind ik erg fijn, ik had al een paar knal rode. Deze bordeaux kleurige heb ik laatst gekocht. Ik vind het heerlijk om deze schoenen te dragen in het voorjaar. Leuk bij een spijkerbroek maar ook onder een jurkje – Samen met mijn lieve zusje, dit is al een oude foto maar ik vind het nog steeds een leuke – Outfit of the day. Blauw jurkje van de Primark, jasje van de H&M met schoenen van de H&M en een zwarte legging van de Action. De tas is van Mango – Op de slaapkamer had ik even wat veranderd. Een nep plantje van de Ikea en kaarsen. In de slaapkamer is het lekker kleurrijk

Desktop1

Thuis even yoga doen – Lana wilde ook graag meedoen, die vond de yoga mat wel zeer interessant – Selfie met knot en nogmaals de Candy Yum Yum van MAC – Deze heerlijke kokosmakronen heb ik laatst gemaakt. Ze zijn suikervrij maar zo lekker!

Desktop

Nog wat veranderingen in de slaapkamer. Mijn kettingen hangen nu aan een tak, vond ik wel leuk staan – Aangezien mijn zusje dus 22 jaar in NL was afgelopen week had ik even een lekkere bosche bol van de AH meegenomen. Dat moest toch even gevierd worden – Lieve Amigo – En zonet nog even nieuwe tulpen meegenomen bij het boodschappen doen. Ik vind die van de Jumbo trouwens zo fijn, ze blijven zeker een week mooi

Dat waren mijn foto’s van de afgelopen weken.
Dit weekend hebben we een feestje en ga ik weer lekker naar yoga. Ook wil ik morgen middag even langs een leuke woonwinkel hier in de buurt. Wie weet komt er nog wat over op mijn site. Verder heb ik voor de komende weken niet veel plannen.

Heb jij nog wat leuks gedaan of ga je nog wat leuks doen?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  14 maart 2015


  Hele mooie foto’s weer, Die foto bovenaan van de krokusjes. Wauw! Kan je zo inlijsten. Prachtig!

  Dita Rithika

  14 maart 2015


  Dank je wel Marion!  14 maart 2015


  Prachtige foto’s weer, geniet van je feestjes en de yoga! Ik ben benieuwd naar die woonwinkel

  Dita Rithika

  14 maart 2015


  Bedankt Cindy!  14 maart 2015


  Leuke foto’s! Candy Yum Yum is zoo mooi! Die wil ik zelf nog heel graag :) xx

  Dita Rithika

  15 maart 2015


  Ja echt een van mijn favorieten. Vooral in het voorjaar en de zomer vind ik deze kleur heel mooi.  15 maart 2015


  Prachtige foto’s! Super leuke maand heb je gehad! xxLaat een reactie achter