My Life - Juni 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.06.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Wat vliegen de dagen en weken voorbij, vind je ook niet? De afgelopen weken is het een aantal dagen lekker weer geweest maar wat mij betreft mag het wel wat warmer worden. Het is tenslotte al bijna zomer. Ik heb weer lekker gewerkt maar ben ook een aantal dagen flink ziek geweest.

Desktop1

Chillen op bed met de VT Wonen. Het dekbed heb ik laatst nieuw gekocht bij de Hema – Ik ben sinds een tijdje geabonneerd op de Flair, leuk om dan een extra te mogen ontvangen zoals deze zomer bries uitgave – Mooie bloem, gekregen van kindjes op het werk – Hoekje in huis met een quote uit de Flair – Omdat ik ziek was kwam mijn schoonmama even langs. Ze bracht mooie bloemetjes uit eigen tuin mee

Desktop

Lekker water met citroen drinken met het warme weer – Wandelen met mijn zusje, we kwamen langs een veldje met schapen en geiten. Ik vind dat zulke leuke beesten – Bloemetjes! – Lekkere temperaturen dus kort broekje aan met een hemdje – Omdat mijn vriend wat later thuis kwam at ik alleen, ik at een pasta kliekje, lekker!

Desktop2

Het nieuwe kookboek van Rens Kroes, erg leuk – Ik had een kuur gekregen voor blaasontsteking, hier bleek ik niet over te kunnen dus ik heb 3 dagen plat gelegen omdat ik heel beroerd was. Ik was erg misselijk van die kuur geworden. Lieve Amigo kwam mij gezelschap houden – Afgelopen dinsdag ging het iets beter, ik at een licht ontbijt van fruit – Veertjes van de Action, nog steeds leuk! – Bloemen uit eigen tuin. We hebben heel veel mooie bloemen en planten in de tuin alleen weet ik niet echt wat het allemaal is

Desktop3

Wandelen met zusje, hier vriendlief en zusje ♥ – Groenten uit de tuin van mijn lieve heit en zijn vrouw, lekkere rucola, maggi en rabarber – Lol met zusje! :) – Een verwenmomentje. Na een aantal dagen niets willen en kunnen eten was dit wel lekker – Mooi weer, Love it!

Desktop4

Boodschappen gedaan, Lana vind het maar wat interessant – We gingen vorige week een dagje naar Dokkum. Erg leuk stadje en natuurlijk gingen we even langs de bootjes – Lana en Amigo ♥ – Van Shirts of Cotton ontving ik dit t-shirt voor mannen. Vriendlief heeft het al even getest, hij heeft een grijze zoals je ziet maar er zijn ook andere kleuren zoals witte t-shirts. Mijn vriend draagt vaak overhemden en dit shirt is lekker lang, zo kruipt het niet omhoog. Ook is de kwaliteit heel fijn, lekkere zachte stof en dus ideaal voor onder een overhemd of om zo te dragen. Leuk cadeautje voor Vaderdag of gewoon zomaar

Gelukkig ben ik nu weer helemaal opgeknapt. Ik heb de dokterswacht toen gebeld en gevraagd of ik kon stoppen met de pillen. Zo beroerd heb ik mij gelukkig niet vaak gevoeld. Toen ik mocht stoppen was het na een paar uren gelijk weer beter. De blaasontsteking is gelukkig al weer over.

Dit weekend is het Vaderdag dus we gaan even langs mijn lieve heit en schoonpapa. Ook gaan we eten bij vrienden en heb ik een afscheidsetentje van een collega. Voor mij is het nog 2 weken werken, dan is het zomervakantie. Wat we gaan doen weten we nog niet maar ik ga zeker weten lekker genieten.

Heb jij nog leuke plannen voor de komende week?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  19 juni 2015


  Balen dat je ziek was zeg, gaat het nu weer beter? Zomerbries is inderdaad erg leuk, ik wil m eigenlijk bewaren voor mijn vakantie, maar dat gaat niet lukken, té leuk! Is het nieuwe boek van Rens Kroes een aanrader?

  Dita Rithika

  19 juni 2015


  Haha ja bij mij gaat dat ook niet lukken. Die zomerbries is zo leuk! En het boek van Rens Kroes is zeker een aanrader.  19 juni 2015


  leuke foto’s  20 juni 2015


  Water met citroen (of limoen) vind ik ook heerlijk. Lieve kat! XLaat een reactie achter