My Life - Juni 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.06.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Wat een heerlijk weertje is het he?! (op het moment dat ik dit typ in ieder geval wel) Ik hou hier zo van! Vandaag weer een My Life post. Ik heb heerlijke weken gehad en ga nu lekker genieten van het weekend. Ben je benieuwd wat voor foto’s ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Zoals je misschien wel weet hebben we nu weer een tuin. We hebben er veel bloemen en planten staan alleen weet ik niet echt wat wat is. Deze roze struik vind ik erg mooi – Bij de Costes in Drachten heb ik laatst even geshopt, zo’n fijne winkel – Ik was wat papieren aan het opruimen/uitzoeken en toen kwam ik mijn Indiase paspoort tegen. Dit blijft bijzonder – Een mooie tak uit eigen tuin in de vaas

Desktop1

Nog steeds zo blij met onze keuken – En daar hoort natuurlijk ook een prullenbak bij, dot is de Wesco Single Boy – Ik mocht laatst spreken over mijn werk voor een MBO opleiding, als dank kreeg ik onder ander dit mooie boeket. Zo lief! – Amigo vind de tak ook erg interessant

Desktop3

Thee en oreo koekjes, love it! – Ik vind het heerlijk om op de grond te zitten voor de verwarming (toen het vorige week zo koud was) met een fijn boek – Amigo lag zo schattig in het mandje van de krabpaal – Dit bordje kreeg ik van mijn moeder en haar man. Als kleinigheidje toen ze terug kwamen van vakantie

Desktop4

Bij de Action kocht ik laatst deze stiften en tape. De tape was echt een flop.. Het zag er zo mooi uit maar uitgerold is het gewoon plakband – Lekkere healthy snack – Wij hadden survival run bij ons in het dorp. Di is altijd een heel groots evenement. Ik help ook altijd 1 dag als vrijwilliger en dit keer stond ik in het bos bij een hindernis. En wat een rotweer was het. Gelukkig hoefde ik maar alleen de ochtend – Een minder healthy lunch, moet kunnen zo nu en dan vind ik

Desktop5

Zo lief, Lana en Amigo zitten nog steeds regelmatig samen. Ze likken elkaars kopje soms af en slapen dan samen – Zomerse nagels. Dit is een kleurtje van P2 dat uit Duitsland komt – Deze eierkoeken zijn gezond en super lekker. Het recept hebben jullie gister al kunnen zien – Kaartjes maken voor lieve mensen. Ik hou er van om zelf kaartjes te maken – Met een kopje thee op de bank

Desktop6

Lana was helemaal gek van het lichtje dat door de zon op de deur scheen, zo grappig om te zien – Relaxen na een dagje werken met de VT Wonen – Eindelijk een kast in onze hal. Ik stoorde me al lange tijd aan de rommel dus we hebben deze kast bij de Ikea besteld. Het is de Brimnes – Lana en Amigo houden van eten! – Donderdag waren wij op schoolreis naar de Drentse Koe in Ruinerwold. Wat een fijne dag was het. Voor de mensen met kinderen in de buurt van Drente/Friesland.. Zeker een aanrader

Desktop2

Zoals ik al zei hadden wij suervival run in het dorp. Wij hadden het uitzicht op het startterrein, erg gezellig – Lekker eten, aardappeltjes met worteltjes en salade – Het boek van Anna Nooshin, ik was hier zo benieuwd naar. Ik heb het gekregen van mijn vriend en ik kan nu al zeggen, het is een heel fijn boek dat lekker weg leest – Mijn nieuwe nep leren jasje van Only, ik ben er zo blij mee!

Dit waren de foto’s alweer. Als het goed is komt mijn nieuwe lay out zo online, ik ben zo benieuwd! Of wellicht als je dit lees staat het al online.

Hoe was jou week?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

6 reacties


  6 juni 2015


  leuke foto’s  6 juni 2015


  Leuke foto’s Dita! X

  Dita Rithika

  6 juni 2015


  Thanks suuz!  6 juni 2015


  Fijne foto’s! Ik vind de Costes ook een fijne winkel. Ik ben ook benieuwd naar het boek van Anna. Die kast van Ikea lijkt me ook heel fijn.

  Dita Rithika

  6 juni 2015


  Het is zo’n leuk en fijn boek  8 juni 2015


  Aah je katten zijn echt te lief! XLaat een reactie achter