My Life - Juli 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.07.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Weer een nieuwe My Life voor jullie. De afgelopen 2 weken was ik al lekker vrij. Ik heb lekker geblogd, met vriendinnen afgesproken en verder genoten van de vrije dagen. Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop3

Ontbijt ben ik dol op. Dit keer at ik Griekse yoghurt met muesli en 2 abrikozen – De VT Wonen lezen in bed, zo fijn – Ik droeg de MAC Candy Yum Yum lipstick laatst weer eens. Blijft een mooie kleur – Nieuwe aankopen van Sostrene Grene. Dit kon je gister al zien op mijn blog – Dit oude doosje heb ik even wit gemaakt. Het dekt nog niet helemaal goed maar voor nu staat het wel leuk

Desktop4

Lieve Lana en Amigo op de roze Fatboy. Mijn vriend was vorige week niet fit en had de Fatboy even in de kamer gelegd. De katten vonden het ook erg interessant – Onze kamer ♥ – Lieve Lana lag zo lief naast mijn vriend te slapen – Ontbijtjes zijn de best! :) – Ook kocht ik potjes om de thee in te doen. Ik ben zo dol op thee

Desktop2

Lieve Lana ♥ – Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe keukenweegschaal van Bloomingville – Lieve Amigo ♥ – Mooie lucht ‘s avonds laat – Bij de Hema kocht ik in de sale deze sticky notes. Ik vind dit zo leuk

Desktop1

Mijn vriend was even met Amigo aan het spelen bij de krabpaal. Lana kijkt toe – Ik maakte laatst weer eens nasi met verse kruiden, zo lekker. Veel lekkerder dan pakjes en zakjes – Druk bezig met bloggen en een kop thee uit deze leuke mok van de Xenos – Als lunch at ik een pannenkoek – Bij de toko kocht ik Baking Soda. Hiermee heb ik de oven schoongemaakt. Het werkte redelijk. De ergste vlekken zijn nog niet weg maar ik denk als ik het nog eens probeer het dan wel weg gaat

Desktop

Buiten chillen op de Fatboy. Deze heb ik jaren geleden eens gekregen bij een abonnement op de Fancy (kennen jullie dit blad nog?). Ik was er toen zo blij mee! Laatst had ik het idee om deze Fatboy op marktplaats te zetten maar toen kwam mijn vriend met het idee om deze nog voor buiten te gebruiken. Eigenlijk ook heel handig. Ook kocht ik een mini badje bij de Action, heerlijk met dat warme weer om de voeten er even in te doen – Ik vind dat Instagram er op de pc zo mooi uit ziet! – Ontbijt met fruit en een bakje yoghurt – Vorige week zondag hadden we geen zin om te koken en besloten we MC Donalds te halen. Zo nu en dan vind ik dit zo lekker – Lana en Amigo waren aan het spelen en ik had voor de gein slingers om gedaan

Zo, dit waren alle foto’s weer. Hopelijk wordt het weer wat lekker weer, ik heb het mooie weer echt gemist.

Wat heb jij gedaan de afgelopen weken?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

6 reacties


  17 juli 2015


  Ontzettend leuke foto’s ! Candy Yum Yum staat je heel mooi.  18 juli 2015


  Leuke foto’s weer. Volgens mij kan jou huis zo in de woon tijdschriften vorige keer zag ik je keuken al en nu een deel van je woonkamer! Wow. Zelf lees ik altijd de Ardiane at home ik vind dat daar net wat meer romantische woonsfeer in staat waar ik erg van houd! Het mooie weer laat helaas weer even op zich wachten. Het leek afgelopen week wel herfst in plaats van zomer. Hopen dat het snel weer mooi word. Fijne zaterdag Liefs Lisanne

  Dita Rithika

  18 juli 2015


  Ja ik hoop ook dat het snel weer zomer wordt! En bedankt voor je compliment.  19 juli 2015


  Wat een prachtige foto’s! Ik vind de gestippelde theepot en suikerpot echt fantastisch!  19 juli 2015


  Ik ben wel een beetje jaloers op je hoor, lekker al vakantie! En een Fatboy, die wilde ik vroeger ook zo heel graag hebben haha. Heerlijk voor buiten zeg!  19 juli 2015


  wat een super gave foto’s ! Echt lekker :) xLaat een reactie achter