My Life - Juli 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.07.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 8 reacties

Wat een lekker weer is het de laatste tijd, vinden jullie ook niet? Dit mag van mij wel aanhouden tot december :P. Ik heb vandaag weer een aantal foto’s voor jullie uit mijn dagelijks leven. De afgelopen weken waren qua werk een beetje rommelig. Op school waren we alles aan het afronden en op de BSO heb ik niet veel gewerkt omdat ik nog uren moest opmaken. Wel heb ik lekker genoten van het mooie weer en hebben we de laatste schooldag gehad. En nog leuk nieuws, volgend schooljaar blijf ik voor 2 hele dagen op school werken. Het is altijd afwachten tot het laatste moment maar helemaal leuk dus. Volgend schooljaar hebben we alleen nog een groep 8 op school en deze klas heb ik dan samen met een collega op die 2 dagen. Ik heb er zin in!

Desktop

Soms moet je jezelf even verwennen, vind je ook niet? Ik at deze chocoreep met een kop thee – Bloemen uit eigen tuin in huis, ik blijf het leuk en mooi vinden – Met dit warme weer vind ik fruit eten zo lekker, zo ook deze watermeloen – Lieve Lana ♥ – En een lekker verkoelend peren ijsje, een van mijn favorieten

Desktop1

Omdat veel kindjes afscheid namen kreeg ik heel veel lieve kaartjes en cadeautjes. Echt super lief! Ik ga de kinderen en collega’s die weg gaan wel erg missen – Op de fiets boodschappen doen, maar ik had toch wat meer nodig dan gedacht. Gelukkig paste het net in mijn fietsmand – ‘s Avonds even barbecueën met mijn vriend. Hij had die dag zijn proeftijd gehaald (Ik had stiekem ook niet ander verwacht, maar je weet maar nooit) dus we waren helemaal blij!

Desktop2

Genieten van onze tuin – Een cocktail drinken op het personeelsfeest van mijn vriend – Lieve Amigo ♥ – Lunch, tosti en watermeloen – En mijn ontbijt van een dag afgelopen week. Een broodje met hagelslag en een kop thee

Desktop3

Op de fiets naar het werk is zo fijn met het mooie weer, ik kon gewoon in mijn jurkje fietsen. Love it! – Onze keuken, nog steeds zo blij mee – Nog meer bloemen uit eigen tuin, geen idee wat het is maar ik vind ze wel erg mooi – Ik had afgelopen jaar 3 dagen per week pleinwacht, met dit weer was het echt geen straf. De slippers zijn van de H&M – Vriendlief had een etentje van het werk dus ik at een kliekje, lekker!

Desktop4

Op het personeelsfeest van mijn vriend stond ook een fotohoek, wij hebben deze foto’s laten maken – Vorig weekend gingen we even met de boot weg, heerlijk! – De zon scheen die zondag ochtend nog zo fijn, later werd het helaas minder lekker weer – Bij de Hema kocht ik dit notitieboekje en stiften. Ik  ben dol op de Hema

De komende weken heb ik dus lekker vakantie. Heel veel plannen heb ik nog niet. Ik ga lekker genieten van de vrije tijd en afspreken met lieve vriendinnen.

Heb jij al vakantie? En heb je ook genoten van het mooie weer?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

8 reacties


  4 juli 2015


  Je foto’s zijn weer prachtig mooi! Voor mij wel iets te warm nu, maar als het straks weer zakt naar een graad of 26 dan vind ik dat werkelijk heerlijk zomerweer!

  Dita Rithika

  5 juli 2015


  Dank je Marion!  4 juli 2015


  Jaaaa, eindelijk nog iemand die gewoon geniet van dit heerlijke weer in plaats van te mopperen over hitte!

  Dita Rithika

  5 juli 2015


  Haha ja ik vind het heerlijk!  5 juli 2015


  Mooie foto’s en lief al die cadeautjes van de kinderen.
  Ik heb nog geen vakantie, nog twee weken werken.  5 juli 2015


  Wat een prachtige foto’s! Lekker genieten nu van het weer hoor, al zag ik vandaag foto’s van vrienden uit Menaldum waarbij ze konden varen in de straten, zoveel regen!  9 juli 2015


  Wat maak jij mooie foto’s! En leuk dat je op school werkt ik ben officieel onderwijsassistente maar doe nu iets heel anders er zijn geen banen in te vinden namelijk. Mocht je tips en tricks hebben?

  Dita Rithika

  9 juli 2015


  Dank je! Ook hier zijn weinig banen als onderwijsassistent. Wat mij heeft geholpen, coneccties binnen het onderwijs. Mensen laten weten dat je wat zoekt, elk jaar mail en bel ik weer mensen als mijn contract afloopt. En ik heb ook erg geluk gehad.Laat een reactie achter