My Life - Februari 2015 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
27.02.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Hej lieve mensen! Vandaag de 2e My Life post van februari. Vorige week heb ik zoals gewoonlijk weer gewerkt. Deze week had ik lekker een weekje vakantie. Ik moet wel zeggen, heerlijk zo’n weekje thuis maar lekker werken vind ik toch ook heel fijn. Vooral omdat ik alleen thuis was. Gelukkig was mijn vriend maandag vrij en ook vrijdag (vandaag dus) is hij vrij. Ben je benieuwd wat ik deze weken heb gedaan? Lees dan verder.

Desktop

Bij de Action kocht ik deze mokken en dit fotolijstje, de veertjes kunnen er uit maar die vind ik juist erg leuk – Lekkere wraps. Echt een van mijn favoriete gerechten, vooral met zelfgemaakte guacamole er bij – Een lekkere snack met een drankje. Zo lekker, spa rood met een klein beetje diksap en limoen of citroensap. Heerlijk! – Ik hou van bloemen.

Dit heb ik deze week gedaan:

Ik heb maandag even geshopt en geluncht met mijn mama, dit konden jullie al in deze plog zien. Dinsdag heb ik het een en ander opgeruimd en nog wat geblogd, woensdag ben ik nog even naar het centrum geweest en vandaag (voor jullie dus gister) een lekker dagje thuis. Even snel op de fiets naar de bibliotheek om een boek te halen voor mijn vriend en vanavond op kraambezoek, altijd leuk! Verder ga ik nog naar een collega vriendin en zaterdag gaan we een dagje naar de sauna. De week vliegt zo voorbij dus maar dat vind ik ook wel fijn.

Desktop1

Op bezoek bij mijn lieve zusje en daarna wandelen in Leek, heerlijk om op zondag een stuk te wandelen – Dit notitieboekje van de Hema heb ik even wat gepimpt, nieuwe voorkant gemaakt en zo vind ik het net wat leuker – Samen met mijn lieverd ♥ – En ook afgelopen zondag weer even lekker gewandeld. We zijn even naar Terherne geweest en hebben wat gedronken en gegeten bij Picknickers. Hier heb ik ook al eens wat over geschreven, een super leuk en hip tentje.

Desktop2

Bloggen, review van dit boek komt binnenkort online – Aangekomen bij mijn mama, wat was het lekker weer! :) – Selfie, weer eens een vlecht in. Vind ik toch wel leuk staan en het is ook wel makkelijk – De Albert Heijn heeft weer heerlijke recepten in de Aller Hande staan. Ik vind dit zo’n leuk blad. Dit keer ook veel Indiase recepten.

Desktop3

Indiaas eten is heerlijk maar zo nu en dan een hamburger met aardappelen en groenten vind ik ook wel lekker. Deze peultjes waren heerlijk. We aten er ook nog salade bij – En als toetje had ik deze appeltaartjes gemaakt. Ik had zin om even wat te bakken en aangezien ik er nu tijd voor had kwam dat mooi uit. De rest van de taartjes zitten in de vriezer anders wil ik alles opeten – Een lekker wijntje bij het eten. Zo nu en dan doen we dat – Tijdschriften lezen vind ik zo leuk. Boeken ook hoor maar tijdschriften blijven favoriete. Ik heb een abonnement op de Flair en een proefabonnement op de Delicious. De VT Wonen koop ik elke maand en die zat nu in een pakket met de Linda.

Desktop5

Lieve Lana ♥ – Cadeautjes voor een kraambezoek. Als deze post online komt zijn we er al geweest – En dit moet ook gebeuren, schoonmaken. Vaak stofzuig ik om de dag maar ik veeg elke dag wel even. Met 2 katten in huis vind ik dat wel zo prettig – En lekker op de fiets naar de bieb, heerlijk om even buiten te zijn – Lieve Amigo ♥

Wat heb jij allemaal gedaan deze week?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  27 februari 2015


  Wat heerlijk dat je een weekje vakantie hebt. Dat wil ik stiekem ook wel, laatste échte relaxvakantie was in september voor mij, pfoe! Mooie selfie met de vlecht, heerlijk door de natuur lopen. Ik ben wel ontzettend benieuwd naar het boek over yoga!

  Dita Rithika

  27 februari 2015


  Ja dan is het wel lekker als je weer even vakantie kunt hebben. Ik heb ervan genoten, al is die nog niet voor bij natuurlijk  28 februari 2015


  Wat heerlijk vakantie! Zo te zien heb je een heerlijke week gehad! Mooie kat :-)!  28 februari 2015


  Wat een leuke foto’s! Dat fotolijstje en die mokken van de Action zijn heel leuk, ik moet er snel weer eens naartoe :-)  28 februari 2015


  Wat een onwijs lieve katten! XLaat een reactie achter