My Life - Februari #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
14.02.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 8 reacties

Happy Valentine’s day! ♥ Ga je er een leuke dag van maken? Ik ga vanavond samen met mijn vriend even lekker koken, daarna gezellig een avondje samen met een hapje en een drankje. Als jij wat leuks gaat doen, veel plezier en een fijne dag!

De 1e My Life post van februari alweer! Times flies ;) De afgelopen 2 weken heb ik zoals gewoonlijk weer lekker gewerkt. Ik ging lekker uit eten met lieve collega’s/vriendinnen en mijn lieve mama en haar man kwamen even lunchen. Mijn yoga lessen zijn ook weer begonnen en ik vind het heerlijk! Elke zondag ochtend heb ik nu weer les. Voor sommige mensen echt niet fijn om op die ochtend vroeg op te staan, ik vind het heerlijk. Het begint trouwens om 09.30u dus niet super vroeg. Verder niet veel bijzonders eigenlijk in deze weken. Ik heb weer een aantal foto’s voor jullie, dus ben je benieuwd? Lees dan verder…

IMG_7307.JPG

Ik hou van bloemen zoals jullie weten. Hier nog een plaatje van deze mooie narcissen – Nog steeds heel dol op ons Pip Studio dekbed overtrek. Het was een hele grote uitgave maar elke dag kan ik er nog zo van genieten – Lekker bakje thee en de Flair. Zo fijn dat ik nu een abonnement heb – Selfie!

IMG_7308.JPG

Vorige week gingen mijn vriend en ik even naar Drachten toe, ik wilde graag bij de Costes kijken. Hier heb ik de riem en de 2 armbandjes gekocht. Bij de H&M kocht ik deze schoenen – Ik had de stijltang weer eens gebruikt, toch wel leuk mijn haar zo, zo nu en dan – Tekeningen gemaakt met de kindjes van de BSO, ze mochten een tekening maken van hun favoriete boek – OOTD voor een Instagram foto. Het lukt mij nooit om zelf mooie OOTD te maken. Iemand tips?

IMG_7306.JPG

Onze werkkamer, er is nu nog geen verwarming maar ik kijk er nu al naar uit om er lekker te bloggen straks als het wat warmer is – Een cadeautje voor mijn lieve schatjes – Deze schattige Eames stoeltjes kwam ik tegen bij Nasmaak design in Heerenveen. Een erg mooie winkel. Dit waren kinderstoeltjes trouwens – ♥ Tulips!

IMG_7310.JPG

Op de fiets naar mijn lieve vriendinnetje voor een kopje thee, of eigenlijk.. heel veel kopjes thee ;) – ‘s Avonds een lekker toetje, een wafel met aardbeien en slagroom – En lekker pauze houden op het werk met water met citroen en wat blog ideeën opschrijven.

IMG_7309.JPG

Nog een sneeuwfoto van laatst – De zon die in huis schijnt met een heerlijke geurkaars aan, de perfecte combinatie! – Onze keuken, ik ben ook hier nog steeds zo blij mee. We zitten hier heel veel en dan is het zo fijn dat het een mooie plek is – Deze leuke kaarten zaten laatst bij de Flair.

De komende week moet ik nog werken, daarna heb ik een weekje vakantie. Ik ga met mijn vriend nog even een nachtje weg en even afspreken met vriendinnen denk ik. Ik heb er wel zin in, lekker een weekje even niets. Al zou ik ook wel graag willen werken.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties

  Deepa

  14 februari 2015


  Stijl haar staat je mooi :) ook al heb je een prachtig bos haar met krullen !!!

  Dita Rithika

  15 februari 2015


  Bedankt Deepa!  15 februari 2015


  Mooie foto’s van de afgelopen weken! Ik vind je haar stijl ook erg mooi staan, wat chiquer…krullen zijn wat speelser. Leuk om mee af te wisselen toch? En wat een gave fiets heb je!

  Dita Rithika

  15 februari 2015


  Dank je wel!  15 februari 2015


  Ik vind je fiets heel leuk! En ik doe ook yoga, lekker he?

  Dita Rithika

  15 februari 2015


  Ja heerlijk is yoga he! :)  16 februari 2015


  Je haar stijl, supermooi! En jullie eettafel, helemaal leuk!

  Dita Rithika

  16 februari 2015


  Dank je wel Cindy!Laat een reactie achter