My Life - Augustus #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
01.08.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Hallo allemaal! Vandaag weer een nieuwe My Life post. Alweer de 1e van augustus.Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik vind het heerlijk, wat mij betreft mag het tot de kerst zo blijven ;). Verder ben ik druk bezig in ons nieuwe huis. We leven nu een beetje in 2 huizen, of eigenlijk slapen we alleen nog in ons oude huis. Volgende week gaan we echt over, ik heb er zin in! Jullie zullen dan nog wel een update voorbij zien komen. En zoals ik al zei, het weer is heerlijk. Ik geniet er volop van, lekker in de tuin zitten en met de boot weg.

Desktop

Vorige week zijn we een weekendje met de boot weggeweest. Heerlijk om even niet met het huis bezig te zijn en gewoon te relaxen! Ik dronk een lekkere radler, zonder alcohol. Deze vond ik trouwens lekkerder dan die met alcohol, die smaakte te veel naar bier en dat vind ik niet zo lekker. We genoten ook volop van de zonsondergang en aten een lekkere pasta met veel groenten aan boord. Die zondag hebben we nog lekker gezeild, wat was het fijn! :)

Desktop1

Ons nieuwe tafel staat met de stoelen. Het zijn Eames replica’s van Teleukhout. Er komen nog 2 bij en die stoelen die ik heb bekleed die gaan naar de werkkamer. Ik dronk ook lekker veel water, met fruit smaakt het ook heerlijk! En een heerlijk ontbijtje, thee met een beschuitje met jam. We zijn ook nog een dagje samen naar Lauwersoog geweest, erg leuk om even bij het water te kijken en een hapje te eten op het terras. Ook toen was het heerlijk weer!

Desktop2

Ons nieuwe keuken, even een sneakpeak. Een lekkere koffie op het terras en ‘s avonds genieten van een Indiase maaltijd. Mijn grote Ikea Pax kast staat te koop, mocht je belangstelling hebben hoor ik het graag.

Desktop3
Samen met mijn lieve vriend ♥ Ik ben zo dol op hem! Heb je dit wel een geprobeerd? Het is zo lekker, de coconut drink van Alpro, vooral in smoothies vind ik deze lekker. Ons nieuwe werkkamer is ook zo goed als af. Ik ben er erg blij mee. En ik ben nog naar de kapper geweest, het werd hoog tijd. Mijn haar werd erg droog maar na een stuk er af is het weer mooi!

Komend weekend gaan wij ook weer even met de boot weg, het is Sneekweek dus we liggen lekker op het Snekermeer. Komende week ga ik de laatste spullen zoals servies en kleding inpakken en dan gaan we echt over naar ons nieuwe huis. Ik vind het toch ook wel een beetje een gek idee, het huis waar we nu wonen werd steeds meer ons en hebben we vele leuke dingen beleefd. Altijd gek om dan een soort van afscheid te moeten nemen.

Wat heb jij gedaan afgelopen week?

Tags:

7 reacties


  1 augustus 2014


  Leuk overzicht! Echt heerlijk om even met de boot op het water te zijn:)


  Deepa

  1 augustus 2014


  Mooie week heb je gehad. En dat indiase eten ziet er goed en lekker uit mmmmm. Je haar zit ook mooi met nog meer krullen :) .

  Mijn week was ook leuk en rustig.

  Zaterdag : met vrienden wezen bbq.
  Zondag : mijn zusje haar aankomst dag.
  Maandag t/m woensdag . ( ja het huishouden) en lezen/schrijven.
  Donderdag : met een vriendin lunchen en toen gezellig naar mijn ouders.
  Vandaag : vanmiddag high thea met mijn moeder en zusje

  Dita Rithika

  1 augustus 2014


  Klinkt al een leuke week!  1 augustus 2014


  Wat een fijne foto’s, leuk je haar zo wat korter. Geniet lekker van de Sneekweek, ik zou dat best een keer willen meemaken.

  Dita Rithika

  1 augustus 2014


  Ja Sneekweek
  is best leuk :)  1 augustus 2014


  Wat een leuke foto’s! Jullie werkplek ziet er absoluut geweldig uit! Zo inspirerend en vrolijk :)

  Dita Rithika

  1 augustus 2014


  Dankje!Laat een reactie achter