My Life - April 2015 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.04.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 12 reacties

De eerste My Life post van april alweer. Pasen is al voorbij en de lente is nu echt begonnen. De afgelopen twee weken waren redelijk rustig. Ik heb weer lekker gewerkt, we hebben gegeten bij mijn schoonouders en een leuk paasweekend gehad. Ik kan er ook echt van genieten om in het weekend niet al te veel plannen te hebben en gewoon kijken wat we gaan doen. Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt? Lees dan verder.

Desktop

Elke week probeer ik wel een bosje bloemen in huis te halen. Ik vind het zo gezellig staan, meestal kies ik voor tulpen want daar ben ik dol op – Selfie! – Lieve Lana en Amigo, ze genieten nu ook weer heerlijk van het zonnetje dat in de huiskamer schijnt – Paasbrunch met z’n tweeën. Mijn vriend had lekkere broodjes gekocht en we hebben heerlijk gebruncht samen.

Desktop1

Nog meer bloemen, deze kwamen uit een boeket die we laatst van vrienden kregen – Relaxen met de VT Wonen en een DIY uitgave, er staan veel leuke dingen in – Bij de Hema hebben ze nu hele leuke maison jars met en rietje er in. Zelf heb ik er al 2 dus deze liet ik staan – Op Instagram werd ik getagd om mijn favoriete parfums te delen. Ik heb niet echt een favoriet, ik hou van bloemige geurtjes en of die nou van een duur merk zijn of budget, dat maakt mij niet uit.

Desktop2

Ik koop elke maand de VT Wonen en stapel ze mooi op als ik ze uit heb. Daar boven op een lampenslinger van de Hema – Mijn favoriete kookboeken, ik ben dol op koken maar kook te weinig uit de boeken vind ik zelf. Er staan zo veel lekkere recepten in – Mijn lieve, mooie zusje. Wat ben ik dol op haar! – Smoothies maken, ik ben er dol op! Dit keer moest er weer wat fruit op, vaak maak ik dan extra veel smoothie zodat ik het de volgende dag mee kan nemen naar het werk.

Desktop3

Lana en Amigo ♥ – We waren 2e paasdag naar het Fries Food Festival geweest. Daar aten we deze hamburger, erg lekker! – Ook gingen we met Pasen nog even langs mijn lieve heit en zijn vrouw. We zaten lekker buiten onder hun nieuwe veranda – Het zonnetje scheen ook heerlijk op 1e paasdag :)

Desktop4

Omdat het weer zo lekker was gingen we even aan de slag in de tuin. Ik moet zeggen, ik begin het werken in de tuin steeds leuker te vinden. We hebben het terras schoongemaakt en het onkruid verwijderd tussen de tegels – Eindresultaat! Er moet nog wel het een en ander gebeuren in de tuin maar dat wordt denk ik volgend jaar. We hebben al wel een nieuwe tuinset besteld – Ik stond in de krant, in de Leeuwarder Courant. Op het Fries Food Festival werd ik geïnterviewd. Ook werd er een foto van mij gemaakt. Er leuk om mijzelf zo terug te zien. De term Foodie hebben zij bedacht trouwens. Ik vertelde dat ik zoveel mogelijk vers probeer te koken en zo weinig mogelijk probeer weg te gooien qua eten – Nieuwe kussen hoezen van de Zeeman. Ze hadden daar zoveel leuks!

Desktop5

Zoals ik al zei zijn we druk in de tuin bezig. Bij de Lidl deed ik boodschappen en daar hadden ze nu ook vele leuke en mooie plantjes te koop. Ik kocht er een aantal alleen moet nog even kijken waar ik ze neerzet – Een kindje uit mijn klas gaat verhuizen en aangezien ik vrijdags nooit werk had ze mij al wat eerder deze week een kaartje met cadeautje gegeven. Ze gaat verhuizen naar Zeeland en naast het lieve kaartje kreeg ik nog een Zeeuws zeepje. Ik vind het altijd erg jammer als kinderen weg gaan, je hebt toch best een band met ze opgebouwd en helemaal als ze zo ver weg gaan dan zie je ze ook nooit meer waarschijnlijk – Deze week ging ik ook weer lekker op de fiets naar het werk, heerlijk!

De komende weken heb ik ook niet heel veel plannen. Wellicht gaan we nog even naar de boot toe. Vorige week hebben we de boot al helemaal gepoetst en nu moet er nog een wax laag op. Daarna kan de boot het water weer in. Verder ga ik zondag weer genieten van een Yoga les. Het is helaas nog maar 2x en dan duurt het weer een hele tijd voordat er yoga lessen door mijn lerares worden gegeven. Ze is namelijk ook reisleidster dus vandaar. Verder worden het rustige weken en zien we wel wat voor leuks we nog gaan doen.

Heb jij nog wat leuks gedaan of nog wat leuks in de planning?

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  11 april 2015


  Wat leiuk om je week zo in foto’s te zien. Hema wordt echt steeds leuker, vind je zelf ook? Ze hebben naar mijn mening in de loop van de jaren hun hele imago ook een beetje omgebogen en ze hebben ALTIJD wel íets dat leuk is om mee te nemen.
  Schattig trouwens, dat laddertje buiten met die plantjes er op, staat heel leuk.

  Dita Rithika

  11 april 2015


  Dank je wel Dina. Ja de Hema wordt steeds leuker.  11 april 2015


  Wat een fijne foto’s, werken in de tuin is ook steeds leuker, als je de tuin helemaal in je eigen smaak kan inrichten. Leuke foto trouwens, mevrouw foodie! ;) Ik kan ook nooit de Hema uit lopen zonder iets mee te nemen, de ene keer is het make-up, dan kleding, iets voor in de tuin, een notitieblokje, etc.

  Dita Rithika

  11 april 2015


  Ja Hema is altijd fijn! :)  11 april 2015


  Erg leuk  11 april 2015


  Leuke foto’s heb je weer gemaakt. Ik vind je zusje ook zo lief als ik haar foto’s zie. Mooi! :-) Leuke plantjes heb je gekocht bij de Lidl. Ik heb gisteren ook voor het eerst plantjes gekocht voor in de tuin. Stom stom stom dat ik dat niet eerder heb gedaan. Het ziet er zo vrolijk uit! Fijn weekend. X

  Dita Rithika

  11 april 2015


  Dank je wel Marion! En ja plantjes zien er altijd leuk uit. Lief van je, mijn zusje is ook heel lief :)


  Suzanne

  11 april 2015


  leuke blog Diet! En leuk die Mason jars van de hema he! Zeeman heeft leuk spul momenteel ook inderdaad! Ik heb een bloemetjes theedoek gekocht, dacht ik maak er een kussenhoes van! Tot snel! X  13 april 2015


  Hee, wat leuk dat je in de Leeuwarder Courant stond! Ik heb je even gemist. Welke dag stond je er in? Heerlijk die stapel VTWonen tijdschriften!

  Dita Rithika

  14 april 2015


  Vorige week maandag stond ik er in ;)  14 april 2015


  Lana en Amigo vind ik echt heel mooi!

  xx

  Dita Rithika

  15 april 2015


  Dank je wel :)Laat een reactie achter