Liefde voor Rituals geurkaarsen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.10.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 12 reacties

DSC_8510

Rituals is samen met Lush een van mijn favoriete duurdere merken op gebied van cosmetica en meer. Alles vind ik er zo ontzettend mooi uit zien, je wordt er gewoon helemaal zen van. De producten zijn ook van goede kwaliteit. Zelf heb ik best wat verzorgings producten van Rituals en heerlijke lounge kleding. Maar de geurkaarsen zijn wel mijn favoriet. Ik ben er zo dol op. Afgelopen week kocht ik weer een nieuwe geur.

Dit keer koos ik voor de geur Lotus Secret, White Lotus & Yi Yi Ren. De geurkaarsen van de Rituals zijn heerlijk! Ik heb al meerdere geuren gehad en vond ze tot nu toe allemaal erg lekker.

DSC_8493

De kaars zit in een hele mooie verpakking, niet dat je hier veel aan hebt want je zet de geurkaars toch neer maar het geeft mij altijd wel wat extra’s als het er zo mooi uit ziet.

DSC_8496

DSC_8501

Wat ook heel mooi is, als je de kaars gaat branden en deze is al voor een deel opgebrand dan zie je de mooie tekst in het glas. De onderstaande kaars is bijna op. Dit was de Rituals Spring Garden. Enig nadeel van de witte glazen, ze worden zo snel zwart aan de binnenkant. Erg zonde want als de kaars niet brand vind ik het ook mooi staan zo’n wit glas. Op de verpakking staat dat de kaars ongeveer 50 uren kan branden. Volgens mij is dit ook wel het geval. Ik heb meerdere kaarsen gehad en ze gaan lang mee.

DSC_8491

Ik kan niet wachten tot ik de nieuwe kaars kan gaan branden. Maar eerst de Spring Garden op branden, anders is het erg zonde.

Ben jij ook zo dol op geurkaarsen?

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  7 oktober 2015


  Deze is zo hemels lekker! Ik heb ‘m aan mijn moeder gegeven. Oh, ik kon er wel in blijven hangen met mijn neus. Dat zwart veeg je er zo af met een doekje hoor. Zelfs met een droge doek!

  Dita Rithika

  7 oktober 2015


  Ja klopt heerlijk is deze. En inderdaad je veegt het er zo af maar vind het niet zo mooi staan dat zwarte. Haha..


  Deepa

  7 oktober 2015


  Rituals geurkaarsen zijn mijn favoriet , en toevallig heb ik gister het laatste beetje van de ritualskaars opgebrand . En kaneel zijn mijn favoriete geurkaarsen!

  Dita Rithika

  7 oktober 2015


  Oeh lekker met kaneel!  7 oktober 2015


  Ik houd oom van rituals kaarden heb nu de vijg staan maar die is bijna op en ze gaan inderdaad erg lang mee ik denk wel 3 a 4 maanden als je ze elke avond Brand. Ik zal wel is een yankee candle willen proberen jij daar ervaring mee? Liefs Lisanne

  Dita Rithika

  7 oktober 2015


  Ja Yankee Candle is ook lekker maar vind Rituals net wat fijner.  7 oktober 2015


  Wat een leuke blog! Ik ben ook echt helemaal weg van Rituals :)

  Liefs xx  7 oktober 2015


  Rituals kaarsen zijn heerlijk, maar ze branden altijd zo lelijk en scheef op, wat ik jammer vind.  7 oktober 2015


  Ik wil ze ook eens gaan proberen. Welke kun je aanraden? Xx

  Dita Rithika

  7 oktober 2015


  Alle kaarsen die ik tot nu toe heb gehad vond ik heerlijk. Ik zou eens langs de winkel gaan en gewoon lekker ruiken :)  7 oktober 2015


  Ik heb deze kaars ook al een aantal keer gekocht en hij blijft heerlijk!  7 oktober 2015


  Dit is ook echt mijn favoriet. Zelfs als ik ‘m niet aan heb, ruik ik de geur nog subtielLaat een reactie achter