Liefde voor mijn keukentafel ♥ - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.10.2014 | Geplaatst in Wonen | 12 reacties

Al jaren was mijn wens om een grote eettafel te hebben en die het liefst ook in de keuken te plaatsen. Ik ben dol op koken en eten en met het bord op school eten vind ik helemaal niets. In ons vorige huis hadden we een bar waar je met z’n 2en prima aan kon zitten maar met meer mensen werd het vaak erg krap. Gelukkig hebben we nu een eettafel in de keuken waar ik echt super blij mee ben! We eten, borrelen, praten en werken hier. Echt een van mijn favoriete plekken in huis. Op de eettafel heb ik een heel plateau met kaarsen staan. Deze heb ik laatst weer een beetje veranderd. Op dit moment staat het plateau in de midden en staat er op tafel ook nog een fruitschaal, deze is van PT, gekocht bij Loods5.

DSC_4508

DSC_4510

DSC_4517

Ik heb er ook wat blaadjes en kastanjes bijgelegd voor de herfstsfeer.

DSC_4524

In de keuken hebben we ook nog een witte houten tafel staan. Deze hebben we van mijn familie gekregen. Hierop heb ik ook een hoekje gemaakt met de kralenketting van Xenos, een boedha en een super leuk huisje die ik van een collega/vriendin kreeg. Daarnaast staat mijn Oilily servies er en nog 2 kaarsen. Er ligt ook altijd een notitieboekje, deze is van de Hema, het is meer een to do list maar ik schrijf er vaak mijn boodschappenlijstje op. Ook handig als je snel even wat moet opschrijven.

DSC_4513

DSC_4529

Ik geniet er echt van als ik van een dag werken thuis kom en alle kaarsjes aan doe in de keuken. Heerlijk om zo even bij te komen en wat te eten. ‘s Ochtends doe ik trouwens ook vaak een kaarsje aan bij het ontbijt. Lekker rustig de dag beginnen, ik hou er van! ♥

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


    30 oktober 2014


    Heel erg mooi, vooral dat met die kaarsen, heel erg leuk gedaan meid!
    Liefs

    Dita Rithika

    31 oktober 2014


    Dank je wel!


    Deepa

    30 oktober 2014


    Wat een mooie eettafel en die kaarsen op de plateau echt super mooi !!

    Dita Rithika

    31 oktober 2014


    Dank je!    31 oktober 2014


    Die eettafel is echt ongelooflijk mooi, ideetje voor als we die van ons moeten vervangen in ieder geval!!

    Dita Rithika

    31 oktober 2014


    Bedankt! Wij zijn er ook erg blij mee.    31 oktober 2014


    Ziet er prachtig uit. heel sfeervol ook!

    Dita Rithika

    31 oktober 2014


    Dank je wel.    31 oktober 2014


    Erg knus met al die kaarsen zo    31 oktober 2014


    Super leuk! Ik vind de kaarsen ook heel gezellig. Lekker herfst/winter. Gezellig hoor!


    Annalie

    6 november 2014


    Wat staat een schaal met allemaal kaarzen toch altijd gezellig! Lekker vrolijk met die verschillende kleuren kaarzen, leuk!

    Liefs Annalie

    Dita Rithika

    7 november 2014


    Dank je wel!Laat een reactie achter