Liefde voor mijn keukentafel ♥ - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.10.2014 | Geplaatst in Wonen | 12 reacties

Al jaren was mijn wens om een grote eettafel te hebben en die het liefst ook in de keuken te plaatsen. Ik ben dol op koken en eten en met het bord op school eten vind ik helemaal niets. In ons vorige huis hadden we een bar waar je met z’n 2en prima aan kon zitten maar met meer mensen werd het vaak erg krap. Gelukkig hebben we nu een eettafel in de keuken waar ik echt super blij mee ben! We eten, borrelen, praten en werken hier. Echt een van mijn favoriete plekken in huis. Op de eettafel heb ik een heel plateau met kaarsen staan. Deze heb ik laatst weer een beetje veranderd. Op dit moment staat het plateau in de midden en staat er op tafel ook nog een fruitschaal, deze is van PT, gekocht bij Loods5.

DSC_4508

DSC_4510

DSC_4517

Ik heb er ook wat blaadjes en kastanjes bijgelegd voor de herfstsfeer.

DSC_4524

In de keuken hebben we ook nog een witte houten tafel staan. Deze hebben we van mijn familie gekregen. Hierop heb ik ook een hoekje gemaakt met de kralenketting van Xenos, een boedha en een super leuk huisje die ik van een collega/vriendin kreeg. Daarnaast staat mijn Oilily servies er en nog 2 kaarsen. Er ligt ook altijd een notitieboekje, deze is van de Hema, het is meer een to do list maar ik schrijf er vaak mijn boodschappenlijstje op. Ook handig als je snel even wat moet opschrijven.

DSC_4513

DSC_4529

Ik geniet er echt van als ik van een dag werken thuis kom en alle kaarsjes aan doe in de keuken. Heerlijk om zo even bij te komen en wat te eten. ‘s Ochtends doe ik trouwens ook vaak een kaarsje aan bij het ontbijt. Lekker rustig de dag beginnen, ik hou er van! ♥

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  30 oktober 2014


  Heel erg mooi, vooral dat met die kaarsen, heel erg leuk gedaan meid!
  Liefs

  Dita Rithika

  31 oktober 2014


  Dank je wel!


  Deepa

  30 oktober 2014


  Wat een mooie eettafel en die kaarsen op de plateau echt super mooi !!

  Dita Rithika

  31 oktober 2014


  Dank je!  31 oktober 2014


  Die eettafel is echt ongelooflijk mooi, ideetje voor als we die van ons moeten vervangen in ieder geval!!

  Dita Rithika

  31 oktober 2014


  Bedankt! Wij zijn er ook erg blij mee.  31 oktober 2014


  Ziet er prachtig uit. heel sfeervol ook!

  Dita Rithika

  31 oktober 2014


  Dank je wel.  31 oktober 2014


  Erg knus met al die kaarsen zo  31 oktober 2014


  Super leuk! Ik vind de kaarsen ook heel gezellig. Lekker herfst/winter. Gezellig hoor!


  Annalie

  6 november 2014


  Wat staat een schaal met allemaal kaarzen toch altijd gezellig! Lekker vrolijk met die verschillende kleuren kaarzen, leuk!

  Liefs Annalie

  Dita Rithika

  7 november 2014


  Dank je wel!Laat een reactie achter