Lichtpuntjes #25 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
02.05.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 3 reacties

20170422_134623

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een lichtpuntjes post online heb gezet. Dit terwijl ik het zo belangrijk vind om stil te staan bij de kleine, mooie dingen in het leven. Daarom vandaag weer een lijstje met fijne punten van de afgelopen tijd.

♥ Een bezoekje brengen aan een tulpen pluktuin. Ik hou van tulpen en vond het erg leuk om dit eens te doen.

♥ Extra lang weekend hebben met mijn vriend en onze dochter. Heerlijk die extra vrije dagen. We hebben echt genoten van de lange weekenden.

♥ Mooie zonnige dagen. Het weer zoals afgelopen zondag, Love it! Ik ben dol op zon en mooi weer. In een shirtje naar buiten, op blote voeten lopen en buiten eten. Heerlijk!

♥ Nieuwe spulletjes kopen voor in ons interieur. Het blijft leuk. De laatste tijd kocht ik weer wat nieuwe spullen die wellicht binnenkort online komen op mijn site. Zo fijn om te schuiven met spullen en nieuwe hoekjes te creëren.

♥ Mila. Hoe vermoeiend het soms ook is (ze heeft echt een eigen willetje, wil alles zelf doen en laat duidelijk merken als het haar niet aan staat) het is heerlijk met Mila. We genieten elke dag volop van haar en soms zou ik willen dat ik de tijd even stop kon zetten.

♥ Tijd samen met mijn vriend. Natuurlijk is het leuk om als gezin wat te gaan doen maar ik kan ook echt genieten van het feit dat we samen even uit eten kunnen en ‘s avonds samen op de bank kunnen zitten. Even geen kind om je heen en alleen wij 2.

♥ Vriendinnen. Wij hebben geen hele grote vrienden groep maar een aantal hele fijne vrienden/vriendinnen waar we altijd terecht kunnen. Ik kan dan ook erg genieten van tijd samen met mijn vriendinnen. Lekker bijkletsen, kopjes thee drinken en ik zwem 1x per week met een vriendin. Zo gezellig en we zijn even sportief bezig, ook fijn!

♥ Nieuwe recepten uitproberen. Ik ben dol op koken en op nieuwe recepten uitproberen. Soms vind ik het lastig om elke keer weer wat te bedenken maar meestal lukt dit wel en zo nu en dan vind ik en nieuw recept.

♥ Nieuwe kleding shoppen voor Mila en voor mijzelf. Sinds ik moeder ben koop ik veel meer kleding voor Mila dan voor mijzelf (vast herkenbaar onder de mama’s?). Ik kan echt genieten van leuke kleding en het uitzoeken daarvan.

♥ Spelen met Mila. Steeds beter kan ze haar zelf vermaken, iets wat voorheen erg lastig was maar het is ook ontzettend leuk om met Mila te spelen. De bal overgooien, boekjes lezen, met de blokjes bouwen etc.

Wat maakt jou blij?

Liefs, Dita Rithika

3 reacties

  Deepa

  5 mei 2017


  Leuk om te lezen!

  Dit zijn mijn lichtpuntje

  * Oppassen op m’n neefjes en nichtje ( af en toe) …. ze zijn altijd welkom

  * Een nachtje weg met m’n vriend . Dit doen we best veel.

  * Een goed boek lezen, ik ben gek op thrillers.

  * Genieten van de vooruitzichten ( zomervakantie , en leuke afspraken, feestjes )


  6 mei 2017


  Leuk om te lezen Deepa!  1 juni 2017


  Allemaal fijne dingen. Ik geniet van het weer en het feit dat ik bijna vakantie heb. Heerlijk :)Laat een reactie achter