Lichtpuntjes #24 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.10.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

20160814_122055-01-01

De afgelopen week heb ik niet geblogd. Door een sterfgeval in de familie had ik hier niet heel veel zin in en wel wat anders aan mijn hoofd. Maar mede door de laatste week vond ik het wel weer eens tijd om de mooie dingen van het leven op een rijtje te zetten. Daarom vandaag weer een aantal luchtpuntjes van de afgelopen tijd.

♥ Ons kleine meisje die al zo groot wordt. De tijd vliegt, vandaag is ze 8 maanden. Ze is over het algemeen zo vrolijk! We genieten enorm van haar.
♥ De herfst. Ook al ben ik dol op de lente en de zomer, deze periode vind ik ook wel weer erg leuk en gezellig. Kaarsjes aan, thee er bij en lekker chillen.
♥ Nieuwe wintercollectie qua kleding en interieur. Voor Mila heb ik alweer wat geshopt en ik heb mijn eigen kleding even uitgezocht. Tijd voor wat nieuws! Ook voor in huis hebben we wat nieuwe items gekocht. Deze komen binnenkort wel op mijn site.
♥ Knuffelen met onze lieve Lana en Amigo. Ook Mila is dol op de katten, de katten alleen wat minder met haar.
♥ Familie en vrienden die er voor je zijn. Dankbaar en zo blij dat wij zulke lieve familie en vrienden hebben waar we altijd terecht kunnen.
♥ (nieuwe) Recepten uitproberen. Ik ben dol op koken en bakken en hou er dan ook erg van om wat nieuws te proberen.
♥ Verse bloemen in huis. Altijd goed!
♥ Fijne tv programma’s in deze tijd van het jaar. Spoorloos begint weer, ik ben Heel Holland bakt gaan volgen en straks begint de Voice weer. Dat is dan echt ‘ons’ avondje. Wijntje er bij en lekkere hapjes, ik hou er van!
♥ Bloggen. Het blijft een fijne hobby, de ene keer blog ik meer dan de andere keer maar het blijft erg leuk!
♥ Mijn werk. Ik ben dol op mijn werk. Ik werk op dit moment 2 hele dagen en dit bevalt prima. In de ochtend werk ik op het kdv en in de middag op de bso. Een perfecte combi al mis ik het werk op school ook wel. Zeker nu ik zelf mama ben blijft het gek, je brengt je eigen kind naar de opvang om zelf in de kinderopvang te gaan werken. Maar ik heb leuk werk en dat is heel fijn!

Waar werd jij vrolijk van de afgelopen tijd?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  3 oktober 2016


  De keuze om te stoppen met bloggen is voor mij een lichtpuntje geweest, maar vooral Mels. Zwemmen met hem, knuffelen, spelen. Hij is alweer een half jaar.


  3 oktober 2016


  Fijn dat je achter je keuze staat wat betreft bloggen. En kan mij voorstellen dat het heel fijn is om dingen met Mels te doen.


  Vanessa

  3 oktober 2016


  Gecondoleerd Dita. Heb ook iemand na mijn bevalling verloren.
  Ik word zelf blij van mijn gezin, mijn 2e dochter is net vier maanden geworden. Word blij van het feit dat ik, na een nare zwangerschap, weer een beetje kan functioneren, ik kan weer naar buiten, mijn huishouden doen, genieten van alle dingen, klein of groot.


  4 oktober 2016


  Dank je Vanessa! Mooie happy dingen van jou.  5 oktober 2016


  Wat rot dat je onlangs iemand verloren bent. Gecondoleerd.
  Goed om dan ook bij de mooie dingen stil te staan.
  Ik vind qua kleding voor kinderen de wintercollectie erg leuk en ik heb al weer het een en ander ingeslagen!Laat een reactie achter