Lichtpuntjes #21 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.05.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

20160427_194955-01

Mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd.

♥ Mijn 2 liefste mannen, mijn vader en mijn vriend, die bezig zijn in de tuin.
♥ Lieve Mila die steeds meer op ons reageert, ze lacht veel en is vaak is lekker vrolijk.
♥ Lana en Amigo. Ze zijn zo lief, echt onze schatjes. Ze wennen ook al steeds meer aan Mila. Amigo vind het nog niet altijd even leuk maar bang is ze niet meer. Lana vind het sowieso al lange tijd prima.
♥ Weer aan het werk zijn. Sommige moeder zullen het heerlijk vinden om lekker thuis te zijn bij hun kindje en dit het liefst altijd doen. Helemaal niets mis mee, maar voor mij is dit niet weggelegd. Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn. Even wat anders dan thuis zijn. Wel moet ik zeggen, het blijft een beetje gek. Je eigen kindje weg brengen naar de oppas/opvang omdat je de hele dag bij andere kinderen bent.
♥ Mooi weer! Wat kan ik genieten van het mooie weer. Slippers aan, buiten zitten, spelen met Mila in de tuin. Love it!
♥ Afspreken met lieve vriendinnen. Soms besef ik mij weer even extra hoe belangrijk en hoe fijn het is om goede vrienden te hebben. Heerlijk om zo nu en dan even bij te kletsen.
♥ Gezelligheid met mijn lieve vriend. Naast papa en mama blijven we natuurlijk ook nog elkaars geliefde. We proberen regelmatig iets samen te doen zonder Mila. Ook is het heerlijk om ‘s avonds lekker samen te zijn als Mila slaapt.
♥ Genieten van ons gezinnetje. Even wandelen, buiten de deur lunchen, winkelen, even weg naar familie of vrienden. Heerlijk om dit nu met ons meisje er bij te kunnen doen.
♥ Een opgeruimd huis. Klinkt misschien gek maar ik kan echt genieten van een opgeruimd huis. Eerst heerlijke het hele huis door, stofzuigen, afstoffen etc. En dan genieten met een kop thee op de bank van het opgeruimde huis.
♥ Shoppen. De laatst tijd koop ik wel vaker kleding voor Mila maar ook dit is natuurlijk heel leuk. Stiekem vind ik het soms wel jammer dat ze niet meer in de kleinste maatjes past. Maar ook voor mijzelf en voor mijn vriend vind ik het heerlijk om te shoppen. Zowel in de stad als online.

Wat zijn jou lichtpuntjes van de afgelopen tijd?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter