Lichtpuntjes #19 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.01.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

DSC_9536

Het is weer tijd voor een aantal lichtpuntjes. Gewoon omdat ik er vrolijk en blij van word! ♥

♥ Een trappelende baby in de buik. Ook al word ik er soms wakker van, het is heerlijk om ons kindje te voelen.

♥ Verlof! Ik ben dol op mijn werk en ik mis de kinderen en de collega’s op mijn werk wel, maar het hebben van verlof is nu ook wel heel fijn. Ik kom de dagen prima door, spreek veel af met vriendinnen, ben lekker aan het bloggen, doe het huishouden en ben lekker aan het omrommelen in huis. Zo nu en dan werkt mijn vriend thuis waardoor we ook ‘s ochtends samen even een bakje koffie drinken. Erg gezellig!

♥ Spontaan uit eten. Het blijft gewoon heerlijk en dit zal straks als ons kindje er is wel minder worden maar ook dan hoop ik dit nog wel eens te doen. In de namiddag spontaan bedenken dat we zin hebben om ergens een hapje te gaan eten. Ergens wat drinken of lunchen vind ik trouwens ook super leuk en gezellig.

♥ Alle spullen klaarmaken en klaarzetten voor de baby. Ik kan geen genoeg krijgen van alle schattige babykleertjes en babyspullen. Ik ben dan ook regelmatig even op de babykamer te vinden, gewoon een beetje sneupen tussen de spullen die we hebben en setjes van kleding maken. Ik hou er van!

♥ De dag beginnen met een lekkere smoothie. Ik ben dol op fruit en kan echt genieten van een zelfgemaakte smoothie. Wat ik er in doe verschilt per keer. Maar net wat wij in huis hebben.

♥ Tulpen! Echt mijn lievelingsbloemen samen met een mooi veldboeket. Ze zijn weer volop verkrijgbaar. Zelf haal ik ze vaak bij de Jumbo, die blijven erg lang mooi en zo kunnen we er optimaal van genieten. Ik krijg hierdoor weer echt zin in het voorjaar.

♥ Lieve mensen om ons heen. Onze ouders, familie en vrienden…Iedereen is zo lief en doet zo veel voor ons. Ik sta er soms weer even extra bij stil en kan hier echt heel blij van worden.

♥ Afspreken met lieve vrienden en vriendinnen. Altijd fijn om bij te kletsen, elkaar te zien, thee te drinken, samen eten en er gewoon te zijn voor elkaar. Regelmatig spreek ik af met vriendinnen en ook regelmatig spreken mijn vriend en ik af met gezamenlijke vrienden. Altijd erg gezellig. Ik ben dol op mijn lieve vriendinnetjes!

♥ Uitkijken naar het voorjaar en de zomer. Ik vind de winter echt geen fijn seizoen. Het enige leuke is dat we lekker cosy op de bank kunnen kruipen met dekentjes, kaarsjes aan en een grote pot thee. Maar het voorjaar en de zomer zijn mijn favoriete seizoenen. Ik kan dan ook niet wachten tot we weer volop buiten kunnen zijn, lekker kunnen wandelen, varen, op de fiets naar het werk kunnen gaan en te kunnen genieten van warme temperaturen. En voor het eerst met ons kindje, het lijkt me zo leuk!

Instagram. Ik ben er echt dol op. Het is zo’n fijne manier om inspiratie op te doen voor alles. Voor de babykamer, babyoutfits, voor ons huis, lekker eten, etc. Natuurlijk realiseer ik mij maar al te goed dat de foto’s vaak heel mooi gemaakt zijn maar voor inspiratie vind ik het heel fijn. Volg jij mij al op Instagram? Ik post vaak dagelijks wel een foto van wat ik doe, lekker eten, interieur etc.

Waar word jij blij van?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  24 januari 2016


  Mooie lichtpuntjes :) . Altijd leuk om te lezen.

  Ik heb er ook een aantal.

  * uiteten dit doe ik ook super graag, en het liefst in een knus restaurantje .

  * oppassen op mijn nichtje.

  * naar de bioscoop , daar kom ik bijna wel iedere week . Alleen in de herfst en wintermaanden.

  * gezellig kaarsjes aan doen in huis.  24 januari 2016


  Fijne lichtpuntjes. Ik heb narcissen in huis, tulpen vind ik ook fijn. Ik kijk ook wel uit naar het voorjaar, al vind ik de winter nu zo gek nog niet (want het is niet zo heel erg koud geweest).


  Feinette

  24 januari 2016


  Leuke lichtpuntjes! Vaak zijn het ook al ‘de kleine dingen’, waar je erg blij van kunt worden. Spontaan uit eten gaan is ook leuk. Ik had het donderdagavond met mijn collega’s. We hadden ouderavond en besloten spontaan om uit eten te gaan. Was heel gezellig!

  Dita Rithika

  25 januari 2016


  Wat gezellig Feinette!


  Aarti

  24 januari 2016


  Mijn lichtpuntje zijn mijn 3 kinderen daar kan ik heel erg blij van worden. Wat wil je nog meer ?  25 januari 2016


  Wat een leuke lichtpuntjes. Mijn lichtpuntje van vandaag was het telefoongesprekje met mijn bijna 3-jarige dochter. Geweldig om te horen wat ze allemaal te kletsen heeft :)Laat een reactie achter