Lichtpuntjes #18 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
13.12.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

Het leven zit vol mooie dingen. Of ze nou groot of klein zijn, ik vind het erg belangrijk om regelmatig bewust stil te staan bij deze mooie dingen in het leven. Dit zijn de dingen die mij de afgelopen tijd blij hebben gemaakt.

DSC_9090

♥ Genieten van de baby in mijn buik. De baby is lekker druk, vooral als ik zelf ontspannen ben. Heel fijn om te voelen.
♥ Lieve kinderen en collega’s op mijn werk. Zo fijn om elke dag met heel veel plezier naar het werk te gaan. I love my job! ♥ Ik ga ze straks erg missen in mijn verlof.
♥ Afspreken met vriendinnen. Ik heb niet een hele grote vriendengroep maar een paar hele goede vriendinnen. Deze spreek en zie ik ook regelmatig en dat is zo fijn. In die 6 jaar dat mijn vriend en ik samen zijn, zijn het ook gezamenlijke vrienden geworden, ook heel leuk :)
♥ Kaarsjes aan, kopje thee er bij, een fijn programma op tv of een goed boek of tijdschrift. Kortom, gezelligheid, ik hou er van!
♥ Lieve ouders en schoonouders die heel vlak bij wonen. Steeds vaker besef ik dat ik het zo fijn vind dat ze zo dichtbij wonen. We zien elkaar regelmatig en ook als er wat is kunnen we in 5 minuten bij elkaar zijn. Een fijn idee.
♥ Mijn lieve vriend. Samen met hem is het zo gezellig, fijn en leuk. Ik weet ook zeker dat mijn vriend een hele lieve en goede vader gaat worden voor ons kindje. Ik kan erg genieten van het samen zijn.
♥ Yoga. Ik doe het nu ongeveer een jaar en vind het zo fijn. Vandaag is de laatste les van deze serie lessen en de volgende serie begint in januari dus dan doe ik even niet mee. Ik vind het gewoon jammer dat ik even moet stoppen met yoga. Als het even kan ga ik snel weer beginnen.
♥ Pakketjes ontvangen. Ik ben dol op online shoppen, misschien niet altijd heel goed voor de ‘echte winkels’ maar ik vind het zo makkelijk. Vooral als je snel wat nodig hebt, geen tijd of zin hebt om naar het centrum te gaan en iets bij winkels wilt kopen die we hier in het noorden niet hebben. Als er dan een pakketje komt is dat gewoon een leuk cadeautje voor jezelf. Extra leuk als het mooi is ingepakt.
♥ Naar mijn lieve zusje gaan. Vooral als ze lekker vrolijk is dan is het erg gezellig. Vaak gaan wij om de 3 weken even naar haar toe, we wisselen dit af met mijn moeder en haar man en mijn vader en zijn vrouw zodat ze bijna elk weekend wel bezoek heeft (mijn zusje is verstandelijk gehandicapt en zwaar autistisch. Ze woont begeleid wonen. Meer hierover kan je hier lezen). Het is elke keer de vraag hoe ze is, soms is ze erg in haar zelf gekeerd en komt er niet veel uit haar. Op een ander moment kan ze weer heel vrolijk en open zijn en kunnen we iets leuks doen met haar. Dat is natuurlijk het allerleukst!
♥ Fijne beauty en verzorgingsproducten. Ik ben er dol op! Mijn guilty pleasure onder de verzorgings en beauty producten zijn spullen van Rituals en Lush. Geen goedkope merken maar oh zo fijn. Alles ruikt zo lekker en ziet er prachtig uit. Ik kan daar echt van genieten. Overigens koop ik ook vaak eigen merk producten hoor, het is niet zo dat onze badkamer vol staat met dure producten ;)

Wat zijn jou lichtpuntjes van de afgelopen tijd? Sta jij regelmatig bewust stil bij de mooie dingen in het leven?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  13 december 2015


  Wat een fijne dingen allemaal! Een van mijn dagelijkse lichtpuntjes is ook echt dat ik Beeb voel trappelen in mijn buik. Het maakt me zo intens gelukkig.

  Dita Rithika

  13 december 2015


  Ja heerlijk he! :)  13 december 2015


  Wat een leuke dingen! Ik vind al die gezelligheid en leuke mensen om me heen ook extra leuk zo nu in deze feestmaand en als het zo koud is buiten :-)  13 december 2015


  Rituals heeft inderdaad erg fijne producten, ik gebruik ze ook. Wat een mooie lichtpunten!  14 december 2015


  Wat een fijne en mooie dingen allemaal! Heel erg goed dat je hierbij stil staat. Vind dit een mooie tip om ook eens zo’n lijstje te maken. Liefs xxLaat een reactie achter