Lichtpuntjes #15 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.08.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 5 reacties

DSC_7552

Ik vind het zo belangrijk om stil te staan bij alle mooie dingen in het leven. Of ze nou groot zijn of juist heel klein. Geniet van iedere dag! ♥ Dit zijn mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd.

♥ Met lieve vriendinnen uren lang kunnen kletsen over van alles en nog wat.
♥ Knuffelen met mijn lieve vriend. Ik hou zo veel van hem!
♥ In onze tuin zitten en genieten van het feit dat we hier wonen, buiten kunnen zitten en en het lekkere weer.
♥ Op zondag middag naar mijn lieve zusje toe en daarna nog even shoppen in Groningen. De dag afsluiten met een heerlijke pizza bij de Pastafabriek.
♥ Blogs van andere bloggers lezen. Ik krijg hierdoor altijd zoveel inspiratie en vind het zo leuk om andere blogs te lezen. Mijn Bloglovin lijst is dan ook al heel lang.
♥ Op een vrije dag in huis ‘omrommelen’. Wat huishoudelijke klusjes doen, lekker rustig aan, wat dingetjes veranderen in huis, ik hou er van!
♥ Een kopje choco chino drinken. Deze koffiepads kunnen gewoon in de Senseo en ik vind het zo lekker! Ook al blijft thee favoriet, zo nu en dan een bakje lekkere koffie..mmhh heerlijk!
♥ Alleen, rustig door het centrum slenteren en op mijn gemak alle leuke winkels ingaan. Soms is dit zo fijn.
♥ Uitgebreid ontbijten.
♥ Lieve mensen om ons heen hebben. Ik ben dol op mijn lieve ouders, zusje, vriend, familie, vrienden/vriendinnen en natuurlijk jullie als lieve lezers van mijn blog. Ik geniet hier elke dag volop van!

Wat zijn jou lichtpuntjes van de afgelopen tijd?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  4 augustus 2015


  Je moet je tegenwoordig inderdaad echt bewust zijn van al het moois inderdaad, ik geniet elke dag weer van ons lieve dochtertje!  4 augustus 2015


  Wat een fijne ‘lichtpuntjes’. Soms moet je er echt even bij stil staan, al die kleine fijne momentjes.  5 augustus 2015


  ik ben ook iedere dag een beetje aan het opruimen, en dat geeft echt super veel voldoening… En eens samen ontbijten, ook altijd leuk :)
  Of gewoon een weekend thuis zonder verplichtingen!  6 augustus 2015


  Genieten van de kleine dingen is zo belangrijk, en zo te lezen lukt het je goed!  6 augustus 2015


  Wat een mooie dingen heb je opgeschreven! Echt top dat je zo geniet van die kleine dingetjes. Daar word je leven zo veel leuker van! :)Laat een reactie achter