Lichtpuntjes #11 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
14.11.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 9 reacties

Bijna elke maand deelde ik mijn lichtpuntjes. Ik vind het altijd erg belangrijk om stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Helaas is het de afgelopen maanden er niet van gekomen om deze geluksmomenten met jullie te delen. Waarom weet ik eigenlijk niet maar het is er niet van gekomen.

Maar daarom sta ik vandaag wel weer eens even stil bij alle mooie dingen in het leven.

photo-1415226161018-3ec581fa733d
Bron foto
♥ ‘s Avonds zittend op de bank met vriendlief en de 2 katten. Een grote kop thee er bij en in het weekend een wijntje, ik hou er van!
♥ Het afspreken met lieve vrienden/vriendinnen en collega vriendinnen. Zo leuk en gezellig altijd, we kunnen uren kletsen over van alles en nog wat. Erg fijn om zulke lieve mensen om je heen te hebben.
♥ De zon die op dit moment de kamer binnen schijnt. Ik word er altijd zo blij van.
♥ Een heel weekend zonder plannen (oké, alleen yoga op de zondag ochtend maar dat is heel relax). Ik kan er echt van genieten om lekker aan te rommelen in huis, uitgebreid te koken en even lekker in bad. Dit alles zonder op de klok te hoeven kijken.
♥ Vroeg op bed gaan. Dit is echt iets waar ik (vooral in de herfst en winter) erg van kan genieten. ‘s Avonds is het al vroeg donker en het komt regelmatig voor dat ik verder niets hoef. Ik ga dan lekker vroeg naar bed met een tijdschrift, goed boek of om nog even te kleuren. Heerlijk!
♥ Kleding kopen voor mijn lieve zusje. Ik heb maar een zusje en die is verstandelijk gehandicapt en autistisch. Ze woont begeleid wonen en kan zelf ook niet op pad om kleding oid te kopen. Dit doe ik altijd voor haar. Ook al heeft ze een handicap, ik vind het erg belangrijk dat ze er leuk uit ziet. Gewoon net al wij ‘normale’ mensen. Ik vind het dan ook altijd erg leuk om kleding voor haar te kopen of spulletjes voor haar kamer.
♥ Mijn werk op school en bij de kinderopvang. Ook al word ik soms wel wat moe van het heen en weer reizen, het werken met kinderen is zo leuk en geen dag is hetzelfde!
♥ Wandelen. Ik vind het heerlijk om samen met mijn vriend lange wandelingen te maken in het bos of langs het water. We wandelen vaak in het bos omdat dit voor ons op loopafstand is maar ook op het strand wandelen vind ik heerlijk. Lekker uitwaaien en vooral in deze tijd vind ik het bos altijd zo mooi.
♥ Surfen op internet voor leuke ideeën en spulletjes voor in huis. Ik vind het erg leuk om inspiratie op te doen voor zowel privé als werk. Ik kijk dan meestal op Pinterest maar ook via Instagram kom ik veel moois tegen.
♥ Ik had het net al over vroeg naar bed gaan maar vroeg opstaan vind ik ook heerlijk. Vooral in het weekend als we geen plannen hebben. Lekker relax de dag beginnen met blogs lezen en ontbijten. Ik hou niet echt van uitslapen en ben altijd wel redelijk vroeg uit bed.

Wat zijn jou lichtpuntjes?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  14 november 2014


  Herkenbare dingen! Vooral het wandelen, de relaxte weekends en afspreken met vrienden! Kan ik ook enorm van genieten. Daarnaast heb ik dat ook met mijn werk: geen dag is hetzelfde en ik hou ervan om mijn cliënten te helpen weer in hun kracht te komen staan. Als dat lukt voel ik me zo goed…

  Dita Rithika

  14 november 2014


  Ik kan me voorstellen dat je je dan goed voelt, fijn om andere mensen te helpen.  14 november 2014


  Mooi lijstje. Ik hou ook heel erg van vroeg naar bed en vroeg opstaan.

  Dita Rithika

  14 november 2014


  Ja zo lekker is dat.


  Deepa

  14 november 2014


  Mooi geschreven , er zitten zeker herkenbare lichtpuntjes tussen.
  Dit zijn mijn lichtpuntjes !!!

  * Nu dat het vroeg donker wordt kan ik heerlijk genieten van extra veel kaarsjes.
  * Rond deze periode vind ik wandelen het leukst.
  * Ook met vriendinnen afspreken of een
  weekend helemaal niks.
  * Spontaan op pad ergens naar toe .
  * Een grote kop thee met een goed boek .
  * En genieten van mooie vooruitzichten .

  Dita Rithika

  14 november 2014


  Wat een fijn lijstje Deepa!  14 november 2014


  Heel fijn lijstje! Een weekend zonder plannen is zeker heerlijk. Lekker alleen maar doen waar je zelf zin in hebt.

  Dita Rithika

  14 november 2014


  Ja heerlijk! :)  14 november 2014


  Heerlijk, boswandelingen kunnen wij ook echt van genieten. Nu is het bos helemaal mooi.Laat een reactie achter