Lampen in je interieur - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.01.2014 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 3 reacties

De laatste tijd ben ik erg veel met interieur bezig. Ik vind het erg leuk maar ook omdat ons huis te koop staat en wij graag willen verhuizen. Voor ons nieuwe huis ben ik veel inspiratie aan het op doen. Een ding wat ik altijd vergeet zijn lampen. Ik denk er gewoon niet aan. Heel raar want licht in je huis is toch wel belangrijk, vooral in deze donkere dagen.

Via de site www.lampen24.nl heb ik veel leuke lampen gezien. Hier een overzicht van de lampen die ik leuk vind.

 
 
Ik hou wel van moderne lampen. De hierboven vind ik erg leuk met die bollen en die industrie lamp wil ik echt heel graag. Het liefst in het grijs en dan 2 boven een mooie houten eettafel. Die grote ronde lamp vind ik ook erg mooi boven een eettafel. Voor in een hal vind ik een wat kleinere lamp vaak mooier staan dan zo’n mega. En ook geldt dit voor een woonkamer.

Deze shop heeft ook vele leuke kerstverlichting en buitenverlichting. Mooi voor in de zomer, als je buiten zit en dan wat sfeerverlichting aan wilt hebben.

 
 
Ik ga zeker eens vaker kijken voor mooie verlichting ter inspiratie voor ons huis.

Vind jij goede en mooie verlichting belangrijk voor je interieur?

 

3 reacties


  3 januari 2014


  Ik vind verlichting moeilijk… Ik vind lampen nooit zo mooi dus dat was wel een probleem toen we samen gingen wonen. Gelukkig is het ons weg gelukt!

  Dita Rithika

  4 januari 2014


  Ja ik vind verlichting ook erg moeilijk  4 januari 2014


  Met verlichting kun je een stijl/sfeer in huis maken of breken. Mooie zachte verlichting vind ik bijvoorbeeld in de slaapkamer of bij de bank heel prettig.
  Maar goed, het is wel lastig om een mooie lamp uit te zoeken, daar ben ik het wel mee eens hoor!Laat een reactie achter