Een kijkje in mijn leven - September 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.09.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Vandaag weer een aantal foto’s online van de afgelopen weken. We hebben niet heel veel bijzonders gedaan, lekker gewerkt en in het weekend er op uit met Mila.
Benieuwd naar de foto’s? Lees dan verder.

Desktop

Voor mijn verjaardag (1 sept) kreeg ik van mijn vader en zijn vrouw een mooi boeket. Dit heb ik in verschillende vaasjes gedaan, zo hebben we in de keuken en in de woonkamer leuke bloemen staan. | Mijn schoonmoeder en zwager gingen in een luchtballon. En wij gingen even mee om te kijken natuurlijk, Mila vond het ook erg indrukwekkend om te zien. | Het boek Masterclass ondernemen wilde ik al een tijdje lezen. Ik dacht dat het wel handig zou zijn voor mijn blog en omdat ik Annic al een tijdje volg op Youtube wilde ik het boek van haar ook graag lezen. Ik vind het zeker een aanrader voor (beginnende) ondernemers. | Mijn favoriete momentjes. Samen met mijn lieve meisje op de bank. Haartjes gewassen en badjas aan…Love it!

Desktop1

Laatst had mijn vriend een werkafspraak in Amersfoort en ging ik mee om te shoppen bij de Ikea, Loods 5 en Prenatal. Daar kocht ik dit jurkje voor Mila met legging er bij. | En bij jarig zijn hoort natuurlijk taart! | Voor ons huis in de vroege ochtend. Zo mooi plaatje ♥ | Chillen met Mila op bed. Ze vindt dit het leukste om te doen. Lekker gek doen op ons bed. | Bij de Wibra kocht ik voor Mila een nieuwe pyjama, sjaal, muts en jurkje. Ik hou van dit soort stapeltjes.

Desktop4

Samen met mijn lieve meisje. ♥ | En nog meer kleding, deze fijne kleding komt van Mingo kids. Een shirtje, legging en kniekousen. | Wandelen. Mila zit nu in een fase dat ze veel zelf wil lopen. Heel schattig en leuk maar soms ook echt niet (vooral in het centrum is het niet heel prettig). | Wachten op kindjes van mijn werk die ik van sport moest halen en heen moest brengen. | Keukentafel details. Dit verander ik zo nu en dan weer.

Desktop5

Selfie! | Van Tuincentrum.nl kreeg ik de vraag of ik 2 kamerplanten wilde uitzoeken. Aangezien ik niet iemand ben met groene vinger maar wel van planten hou heb ik gekozen voor deze 2. Ze schijnen makkelijk in onderhoud te zijn. Dus zo nu en dan water geven en verder niets. Hopelijk houden ze het een tijdje vol. | Mila is de laatste tijd dol op kleuren en kleien. Dit doet ze dan vaak aan haar eigen tafeltje. Ideaal, doekje er over en het is allemaal weer schoon. | En we sluiten deze post af met een mooie bloem, ook uit het boeket.

Vanavond vieren mijn vriend en ik onze verjaardagen voor familie. Ik was 1 september jarig en hij is de 19e jarig. We vieren het altijd samen, wel zo makkelijk. Verder hebben we een rustig weekend en is het volgende week qua werk ook wat rustiger. Dus meer tijd voor Mila, altijd goed! ♥

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties

    Feinette

    18 september 2017


    Mooie foto’s! Wat wordt Mila al groot. Wat heb je weer mooie kleding voor haar uitgezocht.


    3 oktober 2017


    Dank je wel!Laat een reactie achter