Een kijkje in mijn leven - Oktober 2016 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
28.10.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Op andere blogs lees ik het steeds vaker, mensen gaan bloggen wanneer ze zin hebben. Zoals jullie wellicht gemerkt hebben blog ik ook minder dan voorheen. Het is niet dat ik geen tijd heb, want ook met een kindje heb je best nog veel tijd voor jezelf vind ik. Ik heb alleen soms niet heel veel inspiratie om te bloggen. Om elke keer ‘mijn favoriete herfstdingen’ o.i.d. te posten vind ik ook niet leuk. Dit is voor mij ook een reden om te bloggen wanneer ik zin heb. Ik vind bloggen nog steeds erg leuk maar om elke dag of om de dag een artikel online te ‘moeten’ hebben vind ik niet fijn.

Maar vandaag dus wel weer een nieuw artikel online. Weer een kijkje in mijn leven. De afgelopen heb ik weer lekker gewerkt. Ik werk op dit moment 2 dagen op het kinderdagverblijf en 2 dagen op de BSO. Heerlijk deze combinatie, al moet ik zeggen dat ik het werken in het onderwijs wel heel erg mis hoor. Verder heb ik afgesproken met vriendinnen en ga ik elke maandag avond te zwemmen met een vriendin. In het weekend genieten we volop van het samenzijn als gezinnetje. Op dit moment werk ik niet op vrijdag en mijn vriend ook niet dus we hebben altijd lekker lang weekend samen. Heerlijk! Mila doet het ook goed, volgende week is ze alweer 9 maanden. Dan komt er weer een nieuwe update over haar online.

Zo, en nu na een lang verhaal een aantal foto’s van de afgelopen weken.

desktop6

We hadden dorpsfeest bij ons in het dorp. Mila vond de optocht wel wat spannend maar ook leuk. | Even wat random spullen geshopt. Een nieuwe agenda en romper voor Mila bij de Hema en een lipstick bij de Etos.

desktop1

Even naar de bakker gelopen. Mila kreeg daar ook een half broodje. Ze smulde er lekker van. | Knuffelen in bed, mijn favoriete moment van de dag. Elke ochtend krijgt Mila nog een flesje bij ons in bed, heerlijk even rustig de dag beginnen. | Mooie bloemen in huis. ♥

desktop2

Outfit of the day voor Mila. Broekje en shirtje komen van Zara, schoenen van Baby steps en het sjaaltje van So Lovable. | Tijd voor kaarsjes in huis. Zo fijn! Even weer wat nieuwe decoratie op de eettafel in de keuken. | Als het even kan ga ik op de fiets naar het werk. Wat ook fijn is, ik kan Mila nu brengen en ophalen van en naar het KDV met de fiets want ze kan in het zitje. Het is maar 2 minuten fietsen van het KDV naar ons huis maar wel fijn als dat gelijk uit het werk kan.

desktop3

De beste pakketjes, Lush!! Ik had weer wat nieuws besteld zoals jullie hier konden lezen. We kunnen weer lekker in bad en onder de douche met deze fijne producten. | Fijn, de plaids kunnen weer op de bank :) | Knutselen op de BSO. Altijd leuk.

desktop4

Pilea. Deze kocht ik bij de Intratuin. We een hele hype op Instagram, niet heel uniek maar ik vind het wel een erg mooie plant. Hopelijk blijft deze lang in leven. | Samen met mijn zusje! ♥ Altijd gezellig om bij haar te zijn. Het is altijd afwachten hoe haar stemming is (mijn zusje is gehandicapt, hier kan je er meer over lezen) maar het is altijd leuk haar weer te zien. | Genieten van een koffie, even momentje me-time.

desktop5

En als laatst herfst foto’s. De stagiaire op de BSO deed een leuke opdracht met de kinderen. Dit is het resultaat. | Wandelen in het bos met mijn vriend en Mila. Heerlijk om zo het weekend te beginnen.

Dit weekend hebben we niet veel plannen. Misschien dat we nog even ergens gaan lunchen of weer even gaan wandelen. Verder doen we lekker rustig aan.

Zoals ik al zei komt er volgende week weer een nieuwe baby update online. En als ik weer wat inspiratie krijg komen er weer nieuwe artikelen online.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    30 oktober 2016


    Die confetti romper vind ik echt superleuk van Hema. Mila is een mooi meisje zeg, wauw, knapperd! Ik ben gestopt met bloggen, ook omdat ik geen inspiratie had en er geen tijd voor maakte. Als ik tijd voor mezelf heb, dan lees ik liever een tijdschrift, slaap ik of lak ik mijn nagels of ga uitgebreid douchen met een maskertje. Maar ik lees nog wel blogjes, dat is ook tijd voor mezelf.


    31 oktober 2016


    Dank je wel Cindy. Kan mij ook goed vinden in dat je bent gestopt met bloggen hoor. Ik twijfelde ook maar vind het toch te leuk om helemaal te stoppen.Laat een reactie achter