Een kijkje in mijn leven - Oktober 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.10.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Een nieuwe maand, oktober. Het is nu echt herfst, het begint kouder te worden, de winterjas kan weer uit de kast en er kan weer geshopt worden voor herfst en winter kleding. En het is weer tijd voor een nieuwe ‘Kijkje in mijn leven’. Benieuwd wat voor foto’s ik heb gemaakt? Lees dan verder.

161006064147

Zoals ik al zei, het is weer tijd om nieuwe kleding te kopen. Voor Mila deed ik voor het eerst een bestelling bij Next Direct. Hier kan je zien wat ik allemaal kocht. Deze leggings zijn mijn favoriet. | Spelen met Mila in haar kamer. Dit vind ze zo leuk! Lekker rollen door haar kamertje en gek doen. | Ik bestelde voor onze slaapkamer een IXXI. Op Instagram zag ik dit al vaak voorbij komen en aangezien we wat nieuws op onze kamer wilden was dit een mooi moment om er een te bestellen. | Tijd voor fruithap. Dit is een met blauwe bessen en banaan volgens mij. Heerlijk! Vaak smullen wij ook lekker mee.

161006064223

Woonkamer. Verse bloemen op tafel en een dekentje op de bank. Zo lekker voor de koudere avonden. | Zondag ochtend, samen spelen op de bank. Een heerlijk momentje. | In de hal hebben wij hele oude tegels liggen. De smaken hierover zullen verschillen maar zelf vind ik dit zo leuk! Laatst viel het mij weer even op en maakte ik er deze foto van. | Van een vriendin kreeg ik een ontzettend lief kaartje. Dit is heel fijn thuiskomen na een lange dag werken.

161006064257

Lekker knuffelen en kroelen met ons meisje. Hier was ze best moe en niet helemaal fit. Erg verkouden, zo zielig! | Keuken, of eigenlijk het eet gedeelte. Dit soort foto’s vind ik erg leuk om te maken voor Instagram. En ik ben nog steeds heel blij met onze eettafel en stoelen. | Tijd om te lezen. Dit mooie boek is van blogger Dagmar van bydagmarvalerie Ik was hier erg benieuwd naar. Misschien komt er nog een review van online. | Dol op deze kniekousen. Ze komen van Styleyourmini. Zo leuk onder een jurkje of rokje.

161006064339

Voor de woonkamer bestelden we een nieuwe stoel en een schapenvachtje. Deze is al even flink getest door de katten. Lana ligt er heel veel op te slapen. | Weer wat nieuwe kruiden gehaald. Ik ben dol op kruiden. De smoked paprika poeder is ook een aanrader, zo lekker! | Met doe kruiden ging ik gelijk aan de slag. Ik maakte deze groente muffins met ei. | Na een dagje werken was het tijd voor een warm bad. Ik ga het liefst in bad met veel schuim (het liefst met iets van Lush). Mila is ook dol op badderen en gaat ook regelmatig mee.

161006064423

In deze tijd van het jaar vind ik het bos altijd zo mooi. We hebben dan ook een mooie wandeling gemaakt in het bos. Voor ons heel dichtbij dus we zijn er regelmatig te vinden. | De katten zoeken nu het kouder wordt de warme plekken ook steeds meer op. Amigo lag hier heerlijk te slapen in het bakje van de krabpaal. Overigens nog steeds een spuuglelijk ding in de kamer, mja… de katten vinden het fijn. | Hier zitten Lana en Amigo te kijken naar Mila en mijn vriend die buiten staan. Dan durft Amigo wel heel dichtbij Mila te komen. Zonder glas er tussen vindt ze het altijd wat enger. | Mooie blauwe lucht. Ondanks dat het kouder wordt was het nog steeds wel erg mooi weer. Ik zorg er dan ook voor dat ik elke dag naar buiten ga met Mila. Heerlijk, een stuk wandelen, lekker een frisse neus halen en nog heel even en we kunnen met haar op de fiets.

De komende weken staan er wederom niet veel bijzondere dingen gepland. Ik moet weer werken, op dit moment werk ik 2 hele dagen. Heerlijk! Dit weekend hebben we feest in het dorp dus daar gaan we even kijken en maandag avond ga ik lekker zwemmen met een vriendin.

Heb jij wat leuks gedaan? Of nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties

  Feinette

  9 oktober 2016


  Leuke blog, mooie foto’s van Mila!
  Het is idd fijn om lekker te wandelen, ik probeer ook elke dag even buiten te zijn. Nu met de mooie herfstkleuren is het fijn om naar het bos te gaan. Hebben jullie een goed knypsterweekend gehad? Wat vond je van de optocht?


  10 oktober 2016


  Dank je wel Feinette. Het was een leuke en mooie optocht vond ik :)  10 oktober 2016


  Leuke foto’s! Je fotomuur vind ik echt heel erg mooi!  15 oktober 2016


  WAUW – die fotomuur is echt wel héél mooi!

  Zo cool dat ze in en bij elkaar passen!


  16 oktober 2016


  Dank je!  15 oktober 2016


  Die kniekousen <3<3


  16 oktober 2016


  :)Laat een reactie achter