Een kijkje in mijn leven - November 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.11.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

De weken vliegen voorbij. Inmiddels is het alweer november, de herfst is echt begonnen en ‘s avonds kunnen de kaarsjes weer aan. De laatste ‘Een kijkje in mijn leven’ was in september, alweer een hele tijd geleden dus.

Na heel wat weken vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe blog post. De laatste weken had ik niet heel veel inspiratie en tijd om wat te schrijven. Maar ben je benieuwd wat voor foto’s ik heb gemaakt? Lees dan verder.

171109010632

Nog steeds heel blij met onze birthposter die we kregen van mijn zwager en schoonzusje toen Mila was geboren. | Ondanks dat het kouder wordt buiten probeer ik elke dag wel met Mila naar buiten te gaan. Ze vindt het altijd heerlijk en zelf vind ik het ook fijn om buiten te zijn. Hier was ze lekker op haar loopfiets. | En ‘s avonds lekker bankhangen, love it! | Als Mila ‘s middags ligt te slapen vind ik het heerlijk om even te relaxen, dus geen huishoudelijke klusjes o.i.d. maar gewoon chillen! En dan een lekkere kop koffie of thee er bij. | Toen het laatste op een zondag heerlijk weer was zijn we nog even naar het strand van Makkum gegaan.

171109010720

Van Naif kocht ik weer fijne producten voor Mila. Ben dol op dit merk. | Heerlijk die zon in huis. | Mila vindt het de laatste tijd erg leuk om te ‘helpen’ met eten koken. Ik geef haar dan een kinder mesje en wat groenten en zij snijdt het dan op haar manier, zo leuk. | Soort van twinning met Mila. Haar schoenen zijn van Zara, die van mij van Maruti. | Outfit of the day, jurkje van Hema, kniekousen van Ali Express.

171109010834

Vorige week vrijdag zijn we naar Utrecht geweest. Bij de Lush kocht ik weer een aantal producten voor in bad en de snow fairy showergel. | Samen met Mila ging ik even wat eten en drinken bij By Kees, een van mijn favoriete plekjes bij ons in het centrum. | Mila is dol op haar pop, ze kan er zo leuk mee spelen. | De muur in de gang heb ik een kleurtje gegeven en daar wilde ik deze spiegel ophangen. Dit is een Indiase spiegel maar toch vind ik het niet heel mooi staan. Hij staat nu bij mijn Indiase spullen. | Naar de speeltuin, ook al was het heel nat en kwam Mila helemaal vies thuis (en mijn vriend ook ;)) ze is er dol op!

171109010922

Dit is de nieuwe kleur op de muur in de gang. Het is de kleur Heart Wood van Flexa. Zoals je ziet hangt er nu een rekje, dit vond ik leuker dan de spiegel. Inmiddels staan er ook bloemen in het vaasje. | Waarom we naar Utrecht gingen was voor het Nijntje museum. Wat was het leuk! Echt een aanrader voor kleine kinderen. | Op woensdag is Mila als ik moet werken altijd bij opa en oma (mijn schoonouders). Hier fietsen we op de loopfiets terug naar huis. Ze wonen heel dichtbij, zo fijn. | ♥ Nog steeds heel blij met onze keukentafel en stoelen. Nu ooit nog eens een nieuwe keuken. | Papa helpen in de tuin. (Ik zie nu trouwens pas dat de foto niet helemaal goed in de collage zit, je ziet Mila bijna niet.)

Dit waren de foto’s van de afgelopen tijd. Ik hoop de komende weken weer iets meer te kunnen bloggen. Laat mij weten wat jij graag leest op de blog, misschien heb je nog ideeën?

Fijn weekend!

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties

  Deepa

  12 november 2017


  Leuke foto’s!

  Wat ik leuk vind om op een blogpost te lezen is:

  * outfit of the day
  * nagellak Swatchen
  * tags
  *recepten  15 november 2017


  Hele leuke foto’s, heerlijk he dat naar buiten. Ik probeer dat ook elke dag even te doen, nu met het koude weer is het heerlijk even een frisse neus :)Laat een reactie achter