Een kijkje in mijn leven - Maart 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.03.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal foto’s gemaakt. Daarom vandaag, een kijkje in mijn leven…
Ik heb gewerkt, genoten van het mooie weer en leuke dingen met vriendinnen gedaan. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan verder.

Desktop

Dit leuke kleedje heb ik een jaar geleden bij de Karwei gekocht. Eerst lag het boven en sinds kort beneden. Staat wel leuk zo vind ik. | Mila is dol op haar poppen en poppenwagen. Er achter lopen vindt ze ook geweldig. | Smullen van koekjes en koffie! | En een lekkere smoothiebowl gemaakt. Leuk voor in het weekend zo nu en dan even te maken. Het is best wat werk maar staat wel mooi.

Desktop1

En een lekkere salade. Deze heeft mijn vriend gemaakt. Het recept staat op mijn site en deze vind je hier. | Lente in huis met tulpen! Ik koop ze eigenlijk altijd bij de Jumbo. Deze blijven zo lang mooi. | En een bloesemtak in huis gehaald. Deze hield het helaas niet zo lang vol. | Boekjes lezen, nog zo iets wat Mila helemaal leuk vindt.

Desktop2

Bij de Etos kocht ik deze 2 fijne producten van Naif. Ik vind het eigenlijk veel te duur maar ze zijn zo fijn. Zo nu en dan mag ik van mijzelf zoiets kopen. | Lente! Heerlijk die fijne, zonnige dagen. | En op zo’n mooie dag gingen we naar de kinderboerderij. Mila vond het geweldig en wij ook. | En we fietsen ook vaak. Even naar het centrum, een blokje om… Heerlijk om te fietsen.

Desktop3

Al het speelgoed wat voor buiten bedoelt is hebben we ook naar buiten gedaan zodat Mila hier fijn mee kan spelen. Het zand was ook erg interessant en dit moest natuurlijk even geproefd worden. | En de steentjes naast huis moeten ook gevoeld worden. We zijn er altijd bij als ze buiten speelt hoor ;) | Lana en Mila liggen lekker te chillen op de bank. Lana laat Mila wel toe, Amigo is nog niet zover en sprint weg als Mila haar kant op komt. | Outfit of the day! Kleding is van Zara, schoenen van Nike.

Desktop4

Liefde voor mooie blauwe luchten en fijne zonnige dagen!♥ | Dit boek is erg leuk en leest makkelijk weg. Leuk voor (aanstaande) papa’s en mama’s. | Zoals ik al zei vindt Mila boekjes ook leuk dus we gaan regelmatig naar de bieb om boeken te lenen. | Van wereldkaarten.nl mocht ik iets uitzoeken. Ik koos voor deze kaart op aluminium. Deze viel wel wat kleiner uit dan ik had gedacht en alleen de buitenkant is van aluminium. Binnenin zit plastic, een beetje jammer dus. Ik koos er voor om de kaart te bestellen met ophangsysteem maar ik moet nog even kijken waar en of ik deze ga ophangen ergens.

Komende weken heb ik niet veel bijzonders op de planning staan. De weekenden zijn redelijk rustig dus we kunnen nog allemaal leuke dingen plannen. Ik zwem 1x in de week op een avond met een vriendin en ga weer lekker werken.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


Laat een reactie achter