Een kijkje in mijn leven - Juni 2017 #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.06.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 1 reactie

Alweer meer dan 2 weken geleden kwam er een blogpost online. Tijd voor een nieuwe! Dit keer weer een kijkje in mijn leven aangezien ik verder niet veel inspiratie heb op dit moment. Het is steeds heerlijk weer dus ik ben in mijn vrije tijd lekker buiten en geniet van mijn gezin. Ook is mijn pake (opa) afgelopen week overleden. Ondanks dat hij een prachtig leven heeft gehad en op leeftijd was blijft het moeilijk. We hebben gelukkig heel mooi afscheid kunnen nemen van hem maar het blijven heftige gebeurtenissen. Maar ondanks dat heb ik verder prima weken gehad en een aantal foto’s gehad.

Benieuwd naar de foto’s die ik maakte? Lees dan verder.

Desktop

Al een lange tijd wilde ik graag een tipi voor Mila. Meer omdat ik het zelf super leuk vind staan op haar kamer of buiten. Via Instagram kwam ik wel mooie tegen maar die waren mij wat te duur. Tot ik deze van de Xenos weer zag. 30 Euro, wit, lekker basic. Toch wel leuk in het wit. En Mila vindt het heerlijk! (En mama ook ;P) || Heerlijk genieten van het mooie weer. Mila wil alles na doen wat wij doen dus ook de planten water geven. Al moet ik zeggen, dit vergeet ik heel vaak. || Lekker fietsen op de loopfiets. Sinds kort gaat het zo goed op deze fiets. || Dit mooie jurkje bestelde ik online. Helaas is het in de verkeerde wasmand beland bij de natte was en zat het vol schimmel. Weg jurkje… Zonde, maar gelukkig had ik er 2 besteld. Nog een blauwe met lange mouwen, leuk voor de winter.

Desktop1

Lekker spelen in de zandbak. Als het aan Mila ligt spelen we de hele dag buiten met zand en water. || Deze tuinposter kocht ik via Fonq. Hij is van Sipp Outdoor. De lampjes komen van de Hema. Onze tuin achter huis wordt volgend jaar opgeknapt maar met leuke accessoires lijkt het nu toch ook nog wel een beetje leuk. || Bloemen op tafel, heerlijk! Het staat gelijk zo leuk en vrolijk. Daar word ik blij van!

Desktop5

Een paar weken terug zijn mijn vriend en ik een nachtje samen naar Leiden geweest. Wat een ontzettend leuke stad is dat! Zeker een aanrader. We hebben echt genoten van de stad en het samen zijn, even weg zonder kind… ook wel eens lekker || Bij Dille en Kamille kocht ik deze kaarten houder. Dit kaartje kocht ik ook in Leiden. || Varen, ook zo fijn met het mooie weer. Zoals jullie wellicht hebben gelezen op mijn blog gaat het slapen met Mila op de boot niet echt goed. Maar dagjes weg is ook leuk dus dat doen we nu regelmatig. || Bloemen! Deze kocht ik bij de Jumbo en ze staan ook alweer een hele tijd.

Niet zo veel en bijzondere foto’s misschien maar dat komt misschien de andere keer weer. Zolang het zulk weer blijft merk ik dat ik overdag geen zin heb om een artikel te schrijven en liever met Mila lekker buiten ben. Als het weer wat minder mooi weer wordt komen er vast en zeker weer regelmatiger artikelen online.

Nu ga ik genieten van een rustige relaxte avond zonder plannen. Dit weekend wordt sowieso lekker rustig. Morgen ga ik even wandelen met een vriendin en verder staat er nog niets op de planning.

1 reactie

    Deepa

    26 juni 2017


    Als eerste sterkte de komende tijd, het zal altijd een gemis zijn:( hopelijk heb je mooie herinneringen van je opa.En logisch dat je lekker van het weer wilt genieten en doe dat vooral :) dat doen we allemaal. En je hebt weer mooie foto s gemaakt. Leuk om te zien.Laat een reactie achter