Een kijkje in mijn leven - Juni 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
01.06.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

Al weer een tijd geleden poste ik de laatste ‘Een kijkje in mijn leven’. Inmiddels is het al juni en weer tijd voor zo’n nieuwe post. De afgelopen weken heb ik genoten van het mooie weer, lekker gewerkt, leuke uitstapjes gedaan en verder genoten van mijn gezin. Benieuwd naar de foto’s (met veel van Mila)? Lees dan verder.

Desktop

Regelmatig wandelen we even naar de speeltuin. Bij ons in de buurt heb je er 3 die erg leuk zijn. Ondanks dat we een grote tuin hebben vindt Mila het ook erg leuk om in de speeltuin te spelen. | We hebben voor ons huis een klein bootje liggen waar we zo nu en dan even mee te varen gaan. Natuurlijk Mila met zwemvest en onderweg even picknicken. Zo gezellig. | Ik ben dol op fruit en zeker met dit mooie weer heb ik er vaak super veel zin in. Heerlijk als ontbijt, toetje of tussendoortje. | Mijn vriend had laatst deze super schattige cappuccino gemaakt. Ik dacht al, wat is hij lang bezig met de koffie, maar daarom dus :)

Desktop1

Bij Karwei kocht ik deze mokken en dit schaaltje. Ik wist niet dat ze dit ook te koop hadden, super leuk! | Een paar weken terug zijn we met z’n 3tjes een dagje naar Amsterdam geweest. Ik ben dol op deze stad en probeer er wel een paar keer per jaar heen te gaan. Het was alweer veel te lang geleden. Vooral de 9 straatjes vind ik leuk. | Mila haar speelhoekje een beetje opgeleukt met deze kaarten. Ze zijn van A little lovely company. | Genieten in de tuin! Ik ben totaal niet iemand die het werken in de tuin leuk vindt, gelukkig doet mijn vriend dit. Maar lekker relaxen, spelen met Mila en buiten eten vind ik wel erg leuk. Deze mooie boom staat ook weer in bloei, geen idee wat het voor soort is maar mooi is die wel.

Desktop2

En genieten in de tuin deden we zeker! Mila ook, ze houdt er van om buiten te zijn. Dit ronde kleed vond ik trouwens bij Action. | Mila onder ons zelf gemaakte tentje. Zo zit ze niet volop in de zon. | En ik zat er ook lekker bij. | Van Bloomon ontving ik weer een mooi boeket. Staat altijd zo vrolijk op de tafel.

Desktop3

Weer lekker spelen in de speeltuin. | En lekker buiten fruit eten. Mila is ook dol op fruit, als ze het ziet is het steeds ‘die, die’. | Liedjes kijken van K3. Handjes draaien is favoriet hier. | En zelf de boot besturen ;)

Desktop4

Nog even spelen voor Mila op bed gaat. Het servies van Nijntje hebben we laatst van boven gehaald (deze had ze op haar verjaardag gekregen). | Toen ik vanmorgen beneden kwam lag Lana lekker in Mila haar poppenwagen. Vond het zo schattig. En ja ook veel ander speelgoed. Ik ruim niet elke avond alles op. Mila heeft haar eigen hoekje en het wordt toch elke dag een troep ;) | Via bol.com bestelde ik deze mooie planner. Het is de Maschaplanner. Vele van jullie kennen Mascha denk ik we van beuatygloss/vloggloss. Ik ben er ontzettend blij mee. | Toen ik mijn nagels aan het lakken was zag Mila de nagellak en was het weer ‘die, die’. Dus ook Mila mocht van mij nagellak op haar teentjes.

Komende week wordt het nog steeds van dat heerlijke weer, dat wordt genieten! Verder heb ik niet veel plannen buiten werken om.

Ga jij nog wat leuks doen?

Liefs, Dita Rithika

0 reacties


Laat een reactie achter