Een kijkje in mijn leven - Januari 2018 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.01.2018 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

De eerste week van januari zit er al weer op, Mila is weer een dagje bij het kdv geweest en mijn vriend is begonnen aan zijn nieuwe baan. We zitten weer helemaal in het ritme na alle fijne feestdagen en vrije dagen. Ook heb ik weer een aantal foto’s gemaakt, ben je benieuwd? Lees dan verder.

myposter_collage_20180109 (1)

Sinds we een houtkachel hebben moeten er natuurlijk ook hout komen. Mijn vriend is hier druk mee bezig en Mila vindt het erg leuk om te helpen. Ook zij mag hout brengen naar het houthok. Dikke pret elke keer!

myposter_collage_20180109 (2)

3 Januari was ik 28 jaar in Nederland en waren mijn vriend en ik 8 jaar samen. Dit vieren we altijd met een nachtje weg, dit keer gingen we naar Amsterdam. En ik ben echt dol op die stad! ♥ We zaten in een heerlijk hotel in Zuid-Oost, werden ontvangen met een glaasje prosecco en hebben het erg fijn gehad. Gewoon een beetje door de stad lopen, lekker uit eten en lunchen, samen zijn, Love it!

 

 

myposter_collage_20180109 (3)

Mijn favoriete bloemen zijn er weer, de tulpen! Denk dat ik ze elke week weer haal nu. Ik vind het zulke mooie bloemen. | Mila heeft het kleien ontdekt. Laatst heeft ze gewoon 3 kwartier aan de keukentafel zitten kleien. Voor Mila is dit echt uniek ;) | Ook is ze dol op Lana, een van onze katten. Lana krijgt dekentjes over, ze geeft haar eten en knuffels. En het leuke is, Lana vindt het allemaal prima!

myposter_collage_20180109 (4)

Nog even en dan wordt Mila alweer 2 jaar. Soms niet te geloven, de tijd gaat zo snel. Maar ook super leuk! Voor haar verjaardag hebben we alvast een keukentje van Ikea gekocht, deze ben ik gaan pimpen zodat het net even wat ander dan anders wordt. Het resultaat zien jullie binnenkort ook op de blog. | Zo blij met onze houtkachel. | Bij Kwantum kocht ik deze leuke plank. Ik ben niet zo van hout op hout maar dit vond ik toch wel erg leuk staan. | Nog meer leuke dingen om het keukentje te pimpen.

myposter_collage_20180109

Mila speelt de laatste tijd ook vaak dat ze slaapt, ze pakt dan een dekentje en zegt ‘Ila slapen’, ‘deken over’… Echt zo schattig. | Lekker warme chocomelk, heerlijk op koude dagen. | Mila haar speelhoek staat nu op een andere plek, dit bevalt prima en staat ook leuk vonden wij.

Komende week moet ik weer lekker werken en zo zitten we weer snel in het ritme.

Heb jij nog leuke plannen voor komende tijd?

 

Liefs, Dita Rithika

4 reacties

  Deepa

  10 januari 2018


  Nog gefeliciteerd met je aankomstdag! Vandaag is mijn aankomstdag (32 jaar) haha grappig. En leuke foto’s weer!


  19 januari 2018


  Dank je Deepa!  15 januari 2018


  Nog gefeliciteerd, wat leuk dat jullie dat vieren!


  19 januari 2018


  Dank je wel!Laat een reactie achter