Een kijkje in mijn leven - Januari 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.01.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 3 reacties

De feestdagen zijn weer voorbij, een nieuw jaar is begonnen. Wij hebben genoten van de vakantie. Mijn vriend was 2 weken vrij en ik was ook bijna 2 weken vrij (ik moest 1,5 dag werken). De afgelopen tijd heb ik niet super veel foto’s gemaakt maar wel genoeg voor een nieuwe ‘kijkje in mijn leven’. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan verder.

desktop

Met kerst kwamen mijn vader, zijn vrouw, haar zoon en mijn pake bij ons lunchen. En bij een kerstlunch hoort zoetigheid! Ik kocht daarom bonbons en mini tompouces. Super lekker. | Nu Mila de hele dag door gaat staan en alles wil pakken heb ik even wat dingen veranderd in ons huis. Natuurlijk moet ze ook leren om ergens af te blijven maar de kaarsjes die op de tafeltjes stonden staan nu op het tv meubel. Hier kan ze (nog niet) bij. In de avond brand ik nog steeds elke dag kaarsjes. Zo gezellig! | Tijd voor een selfie. | Ik kocht deze nieuwe geurkaars van de Rituals. Mijn favoriete merk qua kaarsen. Dit is de Lotus sercret. Ik heb ze veel gebrand afgelopen tijd dus al mijn Rituals kaarsen waren op.

desktop1

Een momentje me time. Lekker de VT Wonen lezen en een kopje koffie er bij. | Mijn vriend en ik waren 3 januari 7 jaar samen en ik was toen 27 jaar in NL. Dit hebben we gevierd met een nachtje samen naar Utrecht. Even heerlijk samen weg. Geen rekening hoeven houden met slaapjes van Mila en ons eigen gang kunnen gaan. Heel fijn. | Lekker weer! Love it. De lente mag van mij wel beginnen. | Met Mila gingen we naar de speeltuin bij ons in het dorp. Ze vond het prachtig. De laarsjes van Jip en Janneke zijn nog een beetje te groot maar wel ideaal voor in de modder. | En toch nog een beetje sneeuw. Mila ging op de loopauto door de sneeuw. Prachtig dat ze het vond! | Samen met mijn lieverd ♥

desktop5

Mila gaat dus de hele dag door staan. Het gaat allemaal zo snel. Super leuk om die ontwikkeling te zien maar soms denk ik ook wel ‘waar is mijn kleine baby gebleven?’.| In Oranjewoud. Zo mooi om daar lekker te wandelen. | Nieuwe kussens op de bank. Deze kocht ik bij Sostrene Grene in Groningen. Zo’n leuke winkel. | Lunchen bij By Kees in Heerenveen. Een van mijn favoriete tentjes op dit moment. En erg lekker eten en drinken.

Dat waren de foto’s alweer! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Deepa

  15 januari 2017


  Leuke foto’s en nog gefeliciteerd met je aankomstdag en dat jullie 7 jaar samen zijn!  17 januari 2017


  Leuk hoor wat maak je leuke foto’s. Je kleine meid wordt echt groot zeg. Leuk dat ze hele dagen al probeert te staan  20 januari 2017


  Mooie foto’s maak je altijd! Ik heb daar zon moeite mee met dit donkere weer buiten!Laat een reactie achter