Een kijkje in mijn leven - Februari 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.02.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Inmiddels is het alweer half februari. Hopelijk is de winter nu voorbij en komen er steeds meer mooie lente dagen. Mila haar verjaardag is geweest, ze is nu een echte dreumes en we genieten volop van haar. Ik heb weer een aantal foto’s voor jullie.

Waar ik voorheen om de week een ‘een kijkje in mijn leven post’ plaatste komt er nu zo nu en dan eentje op de blog. Ik werk op dit moment zo’n 20 uren over 4 dagen en de tijd die ik thuis ben besteed ik aan ons gezin, vrienden/familie en natuurlijk moet er ook het een en ander in het huishouden gebeuren. Ik heb dan niet altijd super veel inspiratie/tijd en zin om te bloggen. Vandaar… Ik ga zeker door met bloggen hoor maar alleen wanneer ik er zin in heb en tijd voor heb. De ene keer zal dit dus vaker zijn dan de andere keer.

Desktop

De laatste tijd kan ik echt genieten van een lekker bakje cappuccino. We hebben een Nespresso apparaat en ik maak dit dan altijd met een espresso en opgeschuimde melk. Zo lekker! | Zo nu en dan pak ik het Handlettering boek er even bij. Deze is van Karin Luttenberg, een heel fijn boek. De review kan je ook op mijn site vinden. Benieuwd? Klik dan hier. | Baby outfit of the day. (toen Mila nog een baby was) | Onze woonkamer. Altijd fijn om thuis te komen.

Desktop1

Mooie winterse plaatjes schieten. | Een nieuwe bos bloemen van Bloomon. Elke keer weer een verassing wat je krijgt maar wel erg leuk. Ik doe dit niet structureel maar zo nu en dan. | Speelgoed, overal speelgoed #allesvoorjekind :P Het is zelfs zo erg dat ik niet eens elke avond alles opruim. De volgende ochtend wordt er toch weer mee gespeeld. | Mila 1 jaar! Ik had 2 fototaarten laten maken bij de Hema. Deze waren super lekker en erg leuk.

Desktop2

Zoals je kunt zien was het in de middag nogal vermoeiend vond Mila. Duim in de mond en een kaarsje uitblazen. Geen goede combi ;) | En nog meer taart. De volgende dag aten we nog wat leftovers. Altijd goed! | Mijn 2 liefdes ♥ Zo mooi om ze samen te zien. | Deze kandelaar kocht ik bij de Ikea. De kaarsen komen van de Hema.

Desktop3

Allebei sneakers van Nike aan. Ik vind ze bij Mila ook zo leuk staan. | Momentje me-time. Heerlijk die mama tijdschriften en een bakje thee. Ik heb trouwens binnenkort een fotoshoot, mama gerelateerd voor een hele leuke blog. Later meer. | Voor het eerst in de ballenbak! Mila vond het prachtig. | Mila haar kamer. Altijd leuk om het een en ander te veranderen en wat om te rommelen in haar kamertje.

Desktop4

De loopfiets die we Mila cadeau deden voor haar verjaardag is een groot succes. Ze komt al goed vooruit en vind het erg leuk. Het is een Trybike, 4 in 1. Hopelijk gaat deze nog jaren mee. | Lente in huis halen met bloemen. Zo fijn, ik hoop op een hele mooie lente en zomer. Kan niet wachten! | En weer een lekkere cappuccino. Dit keer in mijn Blond Amsterdam mok. | Nieuwe kleding voor mijn meisje. Dit komt allemaal van de Zara. Ik heb, op het badpak na, alles in maat 86 besteld want de Zara valt best klein. Het badpak is zelfs maat 92 en past prima.

Komende weken staat er niet veel bijzonders op de planning. Volgende week is het vakantie. Ik werk dan 3 dagen en we gaan lekker uit eten met mijn familie en nog een keer met mijn schoonouders. Dit vind ik altijd zo gezellig.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties

  Feinette

  17 februari 2017


  Weer een leuk verhaal! Mooie foto’s heb je ook weer gemaakt.
  Een fijne week. Ik heb nu lekker vakantie, even uitrusten.


  21 februari 2017


  Geniet van je vakantie x


  Marije

  18 februari 2017


  Wat een leuke kleding heb je voor Mila gekocht!
  Fijn weekend!


  21 februari 2017


  Dank je wel! X  21 februari 2017


  Prachtig die drie kaarsen in blauwtinten bij elkaar. Wat een onwijs lief badpakje voor Mila!


  21 februari 2017


  Dank je Elise!


  Cindy

  15 maart 2017


  Zo leuk die sneakers. Hebben die een flexibele zool? Zo ja, interesse! Ik ben benieuwd naar de fotoshoot. En groot gelijk dat je gewoon blogt wanneer je er zin in hebt. Zara heeft echt leuke kleding voor kindjes. Hier is Mels over 9 dagen een dreumesje. Tijd gaat snel!Laat een reactie achter