Een kijkje in mijn leven - December 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.12.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Na een lange tijd vandaag weer een kijkje in mijn leven. De mensen die mijn op Instagram volgen zullen sommige foto’s al hebben gezien. De laatste weken heb ik niet veel bijzonders gedaan eigenlijk. Lekker gewerkt. Ik werk nu 2,5 dag en verder deden we in het weekend en op de vrije dagen leuke dingen. Zin om wat foto’s te zien? Lees dan verder.

desktop

Ik kocht bij de Hema een nieuw dekbed overtrek. Amigo vond het ook wel fijn om op te liggen. | We aten lekker Indiaas. Ook Mila smulde er van, natuurlijk wel een klein beetje aangezien het best pittig was. | Ik kreeg van mijn vriend deze nieuwe schoenen. Zo blij mee! Ze zijn van Omoda. | Lekker relaxen met mama tijdschriften.

desktop1

Laatst maakte ik deze aardappel/prei soep. Het recept vind je hier. | Ik kocht het Flow book for paper lovers. Deze keer is die weer erg leuk. | Een interieur foto. Rode besjes, van mijn schoonouders gekregen. | In de avond, of eigenlijk in de namiddag al, doe ik vaak de kaarsjes al aan in huis. De kaarsjes op deze tafeltjes staan alleen even aan voor de foto. Mila heeft namelijk ook al door dat ze deze kan pakken dus overdag staan deze kandelaars even ergens anders.

desktop2

Van Johma mocht ik de nieuwe dips testen. Super leuk en lekker! | Na lang twijfelen kocht ik toch e handlettering boeken. | Mila op het KDV. Zo leuk om foto’s te zien dat ze fijn aan het spelen is. | Ook in bed speelt ze regelmatig en dat kunnen wij mooi zien op de babyfoon.

desktop3

Wat was het koud de afgelopen weken zo nu en dan. Het zag er wel erg mooi uit buiten. | Mijn schoonouders, zwager en schoonzusje kwamen eten met Sinterklaas. Ik maakte 2 quiches. Ze smaakten erg goed. | Mijn lieve meisje ♥ | Weer een mooie bos bloemen van Bloomon. Zo nu en dan bestel ik zo’n bos. | Nog een mooi plaatje van het koude weer.

desktop4

De kerstboom op de BSO. De kinderen hebben deze mooi versierd. | Afgelopen vrijdag gingen we even naar Groningen toe. Beetje winkelen en lekker lunchen. Dit was bij Denderz. Zeker als je met kinderen gaat lunchen een aanrader. Die kunnen hier heel fijn spelen. | Mila heeft de kerstboom ook ontdekt. | Nog meer eten… In Groningen gingen we eerst ergens koffie drinken en mijn vriend bestelde er voor ons een gebakje bij. Deze citroen cheesecake smaakte goed. | Na 1,5 week staat de Bloomon bos nog steeds. :)

Komende week werk ik weer en op mijn vrije dagen geniet ik er van om met Mila wat leuks te doen. Op vrijdag zijn we op dit moment altijd met z’n 3en vrij. Zo leuk! :) Dit geeft ook vaak de mogelijkheid om even zonder Mila wat te doen, soms ook heel fijn. En nog 2 weken werken en dan hebben we even vakantie.

Heb jij nog leuke plannen voor de komende week?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties

  Feinette

  12 december 2016


  Leuke foto’s! :) Zo te lezen heb je weer een leuke week gehad.
  Het gaat nu snel, straks zomaar kerst.
  Het is weer een werkweek voor mij. Ik ben twee middagn vrij, dinsdag en woensdag. Dinsdag ga ik een kerstboom kopen en versieren. Woensdag ga ik naar een goede vriendin, haar zoontje bewonderen!


  13 december 2016


  Lekker dat je 2 middagen vrij bent. Succes met de kerstboom kopen en versieren en veel plezier bij je vriendin.


  Deepa

  14 december 2016


  Leuke foto’s. Lief dat je schoenen heb gekregen van je vriend , en ze zijn super leuk. Mooie meisje is Mila.


  Cindy

  15 december 2016


  Mooi meisje. Mamatijdschriften, ik heb ze ook maar helaas geen tijd voor om te lezen. Maar goed, ik ben wel naar de bioscoop geweest deze week, ook tijd voor mezelf. Toffe schoenen!Laat een reactie achter