Een kijkje in mijn leven - Augustus 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.08.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe blog. Dit keer weer een kijkje in mijn leven. De afgelopen weken hadden we lekker vakantie. We zijn zoals jullie wellicht hebben gelezen naar Zakynthos geweest. Het was geweldig! Daarna is mijn vriend nog een week te zeilen geweest met zijn broertje en was ik dus een weekje samen met Mila. Ik heb wel veel gewerkt en op dit moment ben ik weer even 2 dagen vrij. Ook wel fijn. Benieuwd naar de foto’s die ik heb gemaakt en wat ik heb gedaan? Lees dan verder.

Desktop

Een momentje me time. Heerlijk vind ik dit. Mila op bed en ik even chillen met vlogs, bloggen, tijdschrift en natuurlijk wat lekkers. | Mila en Marco. Heerlijk die 2 samen ♥ Ook zo leuk dat Mila nu loopt, ik vind het zo gezellig om samen te wandelen. Dit doen we trouwens niet als we snel moeten want wandelen schiet nog niet op. Ze moet alles bekijken wat ze tegenkomt… | Samen fietsen! | Met het mooie weer zijn wij laatst even naar het strand geweest. Bij ons in de buurt heb je een meertje met een fijn strand. Leuk om heen te gaan met kinderen. Mila vindt het geweldig.

Desktop1

Outfit of the day voor Mila. Jurkje komt van Stoffeti atelier, kniekousen zijn van Wibra en schoenen van Converse All Stars. | En weer een bestelling gedaan bij Zara. Wat items uit de sale gekocht en van de nieuwe collectie. | Mila haar speelhoek. Ik ben er wel blij mee, de mandjes hebben we laatst nog bij Leen Bakker gekocht. De licht letter is van Hema en het konijnenlampje is van Wijsneus uit Groningen. | Lekker buiten spelen! Mila is er dol op. Vaak zit ik er bij op een stoel en vermaakt ze zichzelf prima.

Desktop2

Deze leuke lampjes kocht ik bij A Little Lovely Company in Groningen. Daar hebben ze zoveel leuks, vooral voor kinder/babykamers. | Take me back please! Ik mis de vakantie, ik mis Zakynthos. Wat was het leuk en mooi. | Selfie | Ons mooie appartement op Zakynthos. Dol op die leuke gekleurde muren :)

Desktop3

En nog meer vakantie foto’s. | Mila die papa uitzwaait. Gelukkig is hij weer thuis. | Ok, de laatste… Een ding is zeker, ik ben dol op Griekenland en we gaan zeker een keer terug. | Deze leuke legging kocht ik bij de H&M. Mila is er ook dol op en loopt de hele tijd ”miauw, miauw” te zeggen.

Desktop4

Lekker ontbijtje, een bakje fruit! | En nog meer fruit, dit keer een smoothie. Ook heel lekker. | Bloemen op tafel, kaarsjes ‘s avonds weer aan. Love it! | Op de fiets naar de AH om boodschappen te doen. Op de terug weg even langs de speeltuin en nu deze blog typen. Een heerlijk dagje.

De komende 2 weken is het hier in het Noorden nog vakantie voor de scholen. Op de kinderopvang en BSO is het daarom ook nog wat rustiger en werk ik andere tijden dan normaal. Dus langere dagen maar ook meer vrij, ook wel fijn.

Heb jij al vakantie gehad, ben je weg geweest ofniet?

Liefs, Dita Rithika

4 reacties

  Deepa

  22 augustus 2017


  Leuke foto’s :)
  Ik heb a.s vrijdag mijn laatste werkdag en dan lekker 3 weken vakantie !!! ( bestemming dit jaar is Italië )


  24 augustus 2017


  Leuk! Fijne vakantie x


  Cindy

  23 augustus 2017


  Heerlijk. Ik mag deze week en volgende week nog werken en dan heb ik vakantie. We gaan niet echt op vakantie, maar dagjes weg, zwemmen, naar de Efteling enzo.


  24 augustus 2017


  Leuk! Alvast veel plezierLaat een reactie achter