Een kijkje in mijn leven - April 2017 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.04.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Het is alweer meer dan een week geleden dat ik voor het laatst een blogpost heb gepost op mijn site. De laatste week had ik er niet echt tijd voor. Mila was vorig weekend ziek en ik moest werken. Mijn vrije tijd heb ik besteed aan mijn gezin en vriendinnen. Maar nu ligt Mila even lekker te slapen en heb ik zin om wat foto’s met jullie te delen van de afgelopen tijd. Zoals jullie gewend zijn, in ”Een kijkje in mijn leven”.

Desktop

Laatst was ik de keuken aan het schoonmaken en toen heb ik gelijk alle potten op de plank in de keuken ook schoongemaakt. Een heerlijk gevoel, alles weer schoon en bijgevuld. Ik ben dol op koken en deze potten met rijst, pasta en meer stond altijd al op mijn wenslijst. Erg blij mee! | Mijn lieve meisje ♥. Vorig weekend was ze zo ziek. Ze had koorts, moest een paar keer overgeven en wilde alleen maar bij ons liggen. Ik heb meerdere keren mee gehuild. Vond het zo zielig! | Weer een mooie bos bloemen van Bloomon ontvangen. Inmiddels alweer meer dan 3 weken geleden. De bloemen blijven vaak wel zo’n 2 weken goed. | We hebben de tuin weer wat lente/zomer klaar gemaakt. Het bankje staat weer naast huis zodat we daar lekker kunnen zitten. Mijn favoriete plek van onze tuin.

Desktop1

Voor Mila kochten we een paar weken geleden een nieuwe zandbak. Ze vindt het geweldig! Als het even kan qua weer speelt ze in de zandbak. | Mila haar kamer. Het is alweer anders dan op de foto. Inmiddels staat er een houten speelgoedkist. Deze stond eerst beneden maar staat nu op haar kamer. | Lente! Doe mij maar heel veel van die mooie lente dagen, ik hou er van! | Lekker buiten, naast huis lunchen. Natuurlijk wel goed insmeren.

Desktop2

Nieuwe plantjes gehaald bij het tuincentrum. Ze zijn al mooier dan op de foto ;). | Deze placemat kocht ik laatst voor Mila. Ideaal want het is een antislip mat. En het staat ook erg leuk. De placemat komt van mevrouw Aardbei en het servies is van Loods 5, mevrouw Aardbei en Hema. | Laatst zijn we een dagje naar het strand geweest in Egmond aan zee. Het was zo fijn! Heerlijk van die dagen, lekker genieten van elkaar, lunchen in een strandtentje, wandelen en spelen over/op het strand, het centrum in en de dag afsluiten met een ijsje. We hebben genoten. | En zoals je ziet vond Mila het ook prachtig! ♥ Ze heeft heerlijk over het strand gekropen en gespeeld. Daarna natuurlijk gelijk droge kleding aan.

Desktop3

Lieve vrienden van ons hebben een heel leuk bedrijf, Echt Outdoor heet het. Je kunt hier terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, evenementen en meer. Neem zeker eens een kijkje op de site. Vorig weekend was de opening en ook wij waren uitgenodigd. Het ziet er prachtig uit! | Deze rugzak stond al een tijdje op mijn wenslijst voor Mila. Deze is van het merk Blafre en hebben we gekocht bij Wijsneus in Groningen. Ik vind het zo’n leuke tas! | Onze Magnolia stond in bloei. Helaas nu al niet meer maar het stond wel erg mooi.

Desktop4

Deze ketting met de ”M” kocht ik via Bol.com. Het is van het merk Orelia. | De nieuwe VT Wonen en een kop thee. Ideale combi. Heerlijk zo’n momentje voor mijzelf. | Mila ♥ Ze vindt haar nieuwe speelhoek erg leuk. Alleen de speelgoedkist is iets te diep om er zelf speelgoed uit te pakken dus dit doe ik meestal voor haar. Het is een bank en kist van Ikea, van de Stuva serie.

Dit waren de foto’s van de afgelopen weken. Op dit moment zitten we in het paasweekend en hebben we een dag extra vrij. Heerlijk 4 dagen weekend! Morgen gaan we brunchen bij mijn zwager en schoonzusje en verder hebben we niet veel plannen.

Ga jij dit weekend nog wat leuks doen?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties

    Cindy

    23 april 2017


    Die placemat, ik heb m ook gezien bij Mevrouw Aardbei, maar twijfel nog. Is het echt zo dat het bord best een beetje blijft staan? Hier wordt het bord altijd opzij geduwd en opgetild, zelfs een bord met een zuignap is niet veilig. Heerlijk zo’n dagje aan zee. Wij hebben afgelopen vrijdag een bruiloft gehad en het feest en diner was aan zee, zo fijn! Erg leuk ook die zandbak voor Mila. Ik kan niet wachten totdat onze tuin klaar is en de zon beter gaat schijnen, eindelijk buiten spelen voor Mels! Fijne zondag!


    23 april 2017


    Ik vond de placemat vooral leuk! Mila pakt het bord er nog regelmatig af hoor. Maar de placemat zelf blijft wel goed liggen en schuift niet. Leuk dat jullie een bruiloft hadden! :) En idd, hopelijk wordt het snel lekker weer.Laat een reactie achter