Kijkje in mijn leven - April 2019 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.04.2019 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

Na lange tijd van afwezigheid besloot ik vandaag maar weer eens een blogpost te plaatsen. Een aantal lezers volgt mij ook op Instagram en die hebben wellicht een aantal foto’s al voorbij zien komen. Daar ben ik trouwens wel erg actief dus als je het leuk vindt kan je mij hier volgen @ditarithika Bijna dagelijks post ik een foto van interieur, Mila, outfits, lifestyle etc.

Voor nu wat foto’s van de afgelopen maand.

– Mila is voor het eerst naar de kapper geweest laatst. Even de puntjes laten knippen en ze kreeg een mooie vlecht in.
– Spelen met scheerschuim. Simpel maar super leuk en een leuke oefening voor kinderen.
– De kassa van de Hema is een goede aankoop geweest voor haar verjaardag. Nog zeer regelmatig wordt er mee gespeeld.
– Steeds vaker zie ik krullen/slagen in Mila haar haren. Love it! ♥


– Met mooi weer maken we vaak een wandeling in de buurt. Zo heerlijk om op loop/fietsafstand van het bos en mooie wandelgebieden te wonen.
– Mila is dol op onze katten. Vooral Lana vindt het ook heel fijn om die aandacht te krijgen. Dikke vriendjes ♥
– Lekker spelen in de tuin.
– Op naar opa en oma. Ze wonen letterlijk bij ons om de hoek dus Mila loopt er altijd zelf heen. Pyjama nog aan en alle knuffels mee.
– Ik heb Mila haar kamertje een ander kleurtje gegeven (een muur). Het is deze oud roze kleur geworden en ik ben er zo blij mee. Ik combineer het met donker groen en okergeel.
– Mijn nieuwste tattoo, zo blij mee!
– En nog iets waar ik zo gelukkig mee ben is onze nieuwe badkamer. Op 2 dingen na is het helemaal af. Binnenkort komt er een blog online met het eind resultaat.
– Elke ochtend geeft Mila de katten eten. Zo schattig.
– Nog even een foto van onze kast waar ik zo dol op ben. Helaas valt de kast helemaal uit elkaar dus tijd voor iets nieuws.
– Mila en mijn vriend samen aan het piano spelen. Steeds vaker gaat ze ook uit haar zelf achter de piano zitten en begint ze wat op de toetsen te drukken.
– Fietsen naar de speeltuin in het dorp.
– Outfit of the day! ( Rokje van Tumbl and Dry, Shirt van H&M, Schoenen, All Stars).

– Ochtend ritueel :)
– De tuin wat lente/zomer klaar maken. Heerlijk om buiten te zijn en Mila vindt het zo leuk om te helpen.
– Dit tasje met portemonnee heb ik laatst besteld bij By Hinke (gevonden via IG). Ideaal formaat en ik vond die print zo leuk!
– We hadden laatst de tipi tent even opgezet op Mila haar kamer. Ze heeft er heerlijk in gespeeld. Echt een dikke aanrader als je nog op zoek bent voor een leuk cadeau voor je kindje. Ideaal voor binnen en buiten.
– Deze momenten zijn zo fijn ♥ Gelukkig houdt Mila wel echt van knuffelen en liggen we dagelijks nog wel even zo op de bank.
– Naar de kinderboerderij met een lieve vriendin, haar zoontje en Mila. Mila vindt de speeltuin daar altijd het allerleukst.
– Een beetje Pasen in huis. Deze leuke hangers kocht ik bij de Hema.
– Samen uit eten met mijn vriend bij een van onze favoriete restaurants, Jamuna in Leeuwarden. Een tip als je van Indiaas eten houdt. Ik kom er regelmatig en ben dol op het eten daar. En wat was het gezellig om weer even samen uit eten te zijn.

Dat waren weer een heleboel foto’s van de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. 

Liefs, Dita Rithika 

0 reacties


Laat een reactie achter