Kids room collage - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.02.2014 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 11 reacties

Kinderkamers, ik vind het altijd zo leuk om te kijken. Iedereen vult het weer in op zijn of haar eigen manier, in eigen stijl. Zelf heb ik nog geen kinderen maar aangezien ik met kinderen werk trekt het mij altijd wel om even te kijken naar kinderkamers.
Daarom vandaag een collage met foto’s van kinderkamers.

 photo Desktop_zpsba0d228f.jpg

DecopequesAvenuelifestyleYours?Rue vintage74Dos familyJane the Pain

Zelf hou ik van een rustige kamer met hier en daar wat kleur.

Wat vind jij mooi in een kinderkamer?

11 reacties


  6 februari 2014


  Leuk! Ik vind rechtsbovenin erg leuk:)  6 februari 2014


  Voor een meisje zal ik grijs en lichtroze doen, jongen lichtblauw en wit  6 februari 2014


  prachtig! Ik ben nu ook volop aan het rondneuzen… we weten eindelijk het geslacht dus nu kunnen we alles mooi klaarmaken :)

  Dita Rithika

  6 februari 2014


  Oh wat super leuk, gefeliciteerd en veel plezier!  6 februari 2014


  Mooie collage van kinder/baby kamers, is ook wel een beetje mijn smaak! Waar ik echt niet van hou is echte jongens / meisjes kinderkamer.

  Dita Rithika

  6 februari 2014


  Nee idd daar hou ik ook echt niet van.  6 februari 2014


  Wat leuk zo’n collage! Vind die met de wolkjes erg lief!  6 februari 2014


  Heel leuk! Ik vind het ook altijd heerlijk om kinderkamers te bekijken. Ik heb nu alweer plannen om de kamer van mijn tje te veranderen in een stoere jongenskamer. Leuke inspiratie dit!  6 februari 2014


  Wat ontzettend leuk zeg :) Ik heb zelf ook nog geen kinderen maar ik vind het super leuk om dit te zien. Zelf zou ik een hele fijne, rustige en neutrale kamer qua kleur willen omdat ik het geslacht van de baby niet voor de tijd zou willen weten!

  Liefs Rosie  7 februari 2014


  Leuk! Rustig met hier en daar wat moois, vind ik ook het meest prachtig!  7 februari 2014


  leuke collage!Laat een reactie achter