Kerst in huis/Interieur kiekjes - December 2019 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.12.2019 | Geplaatst in Wonen | 0 reacties

Yeah, het is december! Dat betekent dat de kerstboom weer in huis staat en ik het huis verder versierd heb met mooie kerstspullen. Benieuwd hoe onze kerstboom er nu uit ziet en wat ik verder veranderd heb? Lees dan verder.

Zoals je ziet op de bovenstaande foto zijn onze balken in de woonkamer eindelijk wit geschilderd. Na 5 jaar vonden wij dit toch wel eens tijd worden. Eigenlijk wilde ik het 5 jaar geleden gelijk al maar toen hadden we er zelf geen zin in en het geld was toen ook een beetje op na allemaal andere dingen die we toen hebben gedaan in het huis. Maar nu was het dus tijd en de schilders hebben het weer erg mooi gemaakt. De hele woonkamer en keuken is gelijk gewit en er zit een ander kleurtje op de muur.

Boven de houtkachel, op de schouw heb ik wat kerstspullen neergezet.

In de vensterbank staat Mila haar kerstdorp van de Albert Heijn. Echt favoriet hier in huis, Mila vindt het geweldig en mama stiekem ook ;)
Geen kerst maar wel nieuw in ons interieur, deze foto op forex. Deze foto heb ik mogen uitkiezen bij Drukwerknodig.nl Ik ben heel blij met het resultaat alleen had een slagje kleiner ook wel mooi geweest. Of we deze foto hier laten hangen weet ik nog niet zeker, in de slaapkamer staat het vast ook leuk. Naast foto afdrukken kan je bij deze site ook andere dingen laten drukken zoals banners, raamborden of je kunt een boek laten drukken.

In de vensterbank bij het kleine raampje staan ook nog wat items in kerstthema.

Dan tot slot nog even een foto van de andere kant genomen. De kwaliteit is niet top (genomen met de nachtmodus van de telefoon) maar ik vind het wel een gezellig plaatje.
Sowieso erg lastig om in deze tijd van het jaar foto’s te maken. Als jullie nog tips hebben dan hoor ik het graag.

Zoals je ziet is ons huis helemaal klaar voor de kerst.

Heb jij jouw huis ook al in de kerstsferen?

Liefs, Dita Rithika

0 reacties


Laat een reactie achter