Jezelf een pedicure en manicure geven - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.03.2015 | Geplaatst in Beauty | 1 reactie

DSC_6338

Ik hou er van om mijzelf goed te verzorgen, dit vind ik ook altijd heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk gezond eet, mijn huid goed te verzorgen met fijne crèmes, regelmatig ontharen en ik doe ook regelmatig een pedicure en manicure bij mijzelf. Zonder nagellak zal je mij trouwens sowieso niet vaak zien. Ik vind gelakte nagels gewoon erg mooi. Wel vind ik het dan belangrijk dat het mooi is gelakt en niet afgebladderd is. Zo nu en dan verzorg ik mijn nagels wat uitgebreider.

Wat ik er dan bij pak is het volgende:

Nagellak remover
Lemony flutter van Lush
Een nagelknipper
Een nagelvijl
Wattenschijfjes
Van die dingen die je tussen je tenen kunt doen
Een leuk kleurtje nagellak

Toen ik deze pedicure en manicure deed had ik ook een voeten/handen badje gemaakt met warm water met een lekkere douchegel.

Als eerst heb ik alle oude nagellak verwijderd. Toen heb ik mijn handen en voeten laten weken in het water. Dit deed ik zo’n 15 minuten. Daarna droogde ik alles goed af en knipte ik mijn nagels op gewenste lengte en ik vijlde alles mooi bij. Zelf hou ik er van om mijn nagels redelijk kort te houden. Toen drukte ik met de achterkant van de vijl de nagelriemen wat naar achteren en smeerde ik het in met de lemony flutter van Lush. Dit is zo’n fijne crème en deze ruikt ook nog eens heerlijk.
Die roze dingen deed ik tussen mijn tenen en toen lakte ik mijn nagels in een leuk kleurtje. Dit keer gebruikte ik voor mijn handen en tenen dezelfde kleur maar ik wissel regelmatig. Sowieso lak ik de nagels van mijn handen vaak wel 2 of 3x per week. En vaak lak ik mijn nagels ook 2x voor een perfecte dekking.

En dit is het resultaat, mooie gelakte nagels en geen velletjes. Ik heb geen foto van mijn voeten toegevoegd omdat ik dit nooit zo fijn vind om tenen van dichtbij te zien, heb jij daar ook last van? :P

DSC_6348

Geef jij jezelf ook regelmatig een manicure of pedicure?

Liefs, Dita Rithika.

1 reactie

    Margreet

    20 maart 2015


    Niet vaak genoeg…Vooral niet na de komst van mijn tweeling. Dus ik loop nu helaas ook weer met afgebladderde nagellak. Maar je hebt mij wel gemotiveerd om er weer even tijd voor te maken.Laat een reactie achter