Je lichaam lente proof maken - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
28.03.2016 | Geplaatst in Beauty | 3 reacties

Het is lente, mooi weer, je bent meer buiten en ook je lichaam verdient na de winter dan even extra aandacht. Je lichaam lente proof maken. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan verder.

DSC_0666

Als ik onder de douche stap was ik mijzelf eerst met een lekkere douchegel of olie. Ik gebruik graag de Rose Jam van Lush of de Shanti Shower oil van Rituals.

DSC_0688

Daarna was ik mijn haren. Dit doe ik altijd met een speciale krul shampoo, vaak deze van Kruidvat maar de shampoo van Andrelon is ook heel fijn. Na het wassen doe ik conditioner in mijn haar. Deze Hammam Happiness van Rituals is heerlijk. Ik laat dit goed intrekken. Ondertussen scrub ik mijn lichaam met een scrub van Traecle Moon. Daarna spoel ik de conditioner er uit.

DSC_0674

Na het scrubben is het tijd om te ontharen. Het scheermesje wat ik gebruik is van Kruidvat en daarbij gebruik ik een scheergel. Deze is van Gillette, mijn vriend en ik gebruiken dezelfde vaak. Ik vind een scheergel fijner dan schuim.

DSC_0670

DSC_0680

Na het douchen en afdrogen borstel ik mijn haar met de tangle teezer en dan doe ik er een beetje olie in. Op mijn lichaam smeer ik een lekkere vette crème. De New Charity Pot van Lush is een van mijn favorieten.

DSC_0662

Op het laatst nog een leuke nagellak op en een lekker geurtje.

DSC_0683

Ik vind het heerlijk om zo een tijdje in de douche bezig te zijn en lekker te ‘tutten’. De producten die ik gebruik veranderen trouwens regelmatig. Er zijn ook zoveel fijne producten :).

Hoe maak jij je lichaam lente proof?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Aarti

  28 maart 2016


  Wat een fijne producten. Sinds enige tijd hars ik mijn benen. Scheelt wel veel tijd. Liefs Aarti



  29 maart 2016


  Ik heb nog nooit iets van Treacle Moon geprobeerd, de geuren lijken mij erg lekker! Ik merk dat ik sinds een week weer hele andere (meer lente kleuren) nagellak draag. Heb nu toevallig gele van Rimmel op :)



  29 maart 2016


  Lekkere producten hoor! Lush en RItuals doen het hier ook altijd goed. Grappig dat je ook dezelfde scheergel als je vriend gebruikt, dat hebben wij in huis ook. Ik gebruik zelfs ook nog hetzelfde scheermesje. Naja, niet hetzelfde mes, maar wel een mannenscheermes. Ik heb altijd het idee dat die scherper zijn en beter scheren dan de vrouwen-variant.



Laat een reactie achter