Je bed opmaken - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.10.2014 | Geplaatst in Lifestyle | 4 reacties

Je bed opmaken. Sommige mensen doen dit helemaal niet, sommige doen het altijd. Zelf maak ik ons bed altijd wel op. Ik vind het netter staan en het ziet er leuk uit. Ik vind het ook erg belangrijk om een fijn overtrek te hebben, iets wat er ook leuk uit ziet. Regelmatig klap ik het ook open zodat het lekker kan luchten. Wat ook erg belangrijk is dat is dat je een goed matras hebt. We slapen toch een groot deel van ons leven dus het is erg belangrijk dat je goed ligt.

IMG_5393

Op de site van bedden.nl vind je van alles wat je nodig hebt om lekker te slapen. Ze hebben verschillende soorten bedden, boxsprings, matrassen, vele soorten dekbedden en nog veel meer.

IMG_3457

In onze woonkamer hebben we vooral naturel kleuren. Wit, houtkleur, grijs. Maar ik blijf ook altijd heel blij worden van mooie felle kleuren dus de slaapkamer is bij ons een grote mengelmoes van kleuren. Vooral roze en rood zie je er in terug. Ik heb 3 verschillende dekbed overtrekken. De witte met print hebben we in de zomer altijd op de boot liggen. De roze/blauw gebloemde is een sprei. Deze hebben we in de winter nog over het dekbed. Dan heb ik de bovenstaande gekleurde nog en nog een effen roze. Zo wissel ik steeds een beetje af.
Ik vind het ook leuk om alle printjes en kleuren een beetje te combineren. Ik vind het ook wel fijn om een lekker dik dekbed te hebben. Vooral in de winter heb ik het vaak snel koud in bed. Of zoals ik vaak doe, maak je bed helemaal af met een mooie sprei of plaid.

IMG_5594

Binnenkort zal ik onze slaapkamer nog een beetje opleuken qua accessoires want dat is er sinds de verhuizing nog niet van gekomen. Dit zien jullie dan ook wel terug op mijn site.

Hoe maak jij je bed het liefst op?

Liefs, Dita Rithika.

Deze post is in samenwerking met bedden.nl

4 reacties


  7 oktober 2014


  Ik ga eruit en leg dan het dekbed opgeklapt richting het voeteneind. Dan trek ik het onderlaken strak en recht en doe het om de matras heen. Vervolgens schut ik de kussens op. Mijn dekbed ligt dus altijd ”open” als je begrijpt wat ik bedoel. ‘s Avonds duik ik er dan zo weer in. Geen idee. Altijd zo gedaan!

  Dita Rithika

  10 oktober 2014


  Ja zo doe ik het zelf ook vaak :)  7 oktober 2014


  Ik maak eigenlijk nooit mijn bed op, ik vind het een fijn gevoel als mijn dekbed de hele dag “open” ligt, zodat het lekker fris is in bed en het een beetje kan ademen.  7 oktober 2014


  Ik ben allergisch voor huisstofmijt, dus mijn bed ligt de hele dag opengeslagen, tot ik er ‘s avonds weer inkruip.
  Ben het helemaal met je eens wat betreft de noodzaak van een goed matras! Reken maar eens uit hoeveel tijd van je leven je in je bed spendeert! Dan is het de investering wel waard!Laat een reactie achter