De 'jaar in vogelvlucht' TAG - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.12.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

IMG_20171210_160906_472

Op de site van Sanne van La vie Sanne kwam ik deze leuke tag tegen. Sanne heeft deze een aantal jaren geleden bedacht. Aangezien ik de laatste tijden niet ontzettend veel inspiratie heb om te bloggen vond ik dit voor dit jaar wel een mooie afsluiter. Benieuwd naar mijn antwoorden op de vragen? Lees dan verder.

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. Het feit dat het met Mila allemaal zo goed gaat. Ze is een ontzettend lief en leuk meisje en erg pittig zo af en toe, maar we genieten zo enorm van haar. Het moeder zijn bevalt mij erg goed en ik vind het geweldig! Hoe Mila haar ontwikkelt is erg bijzonder en mooi om te zien. Ondanks dat ik al bijna 10 jaar met kinderen werk blijft het met je eigen kind toch anders en heel speciaal.

Ik denk met een lach terug aan.. Zo veel dingen die wij hebben gedaan. Een weekendje Utrecht samen en naar Leiden, de tijd die ik door heb gebracht met mijn lieve vriendinnen. We kunnen uren thee drinken en bij kletsen, ontzettend gezellig en leuk. De momenten dat Mila weer iets nieuws kon en dat ze nu heerlijk begint de babbelen. Het plezier wat ik in mijn werk heb, dat ik elke dag met zulke lieve collega’s, ouders en kinderen mag werken. De momenten dat Mila slaapt in de middag en ik lekker even iets voor mij zelf kan doen. Elke dag is er wel iets geweest waar ik met een lach op terug kan kijken.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. Het kopen van ons huis. Het huis waar wij destijds 2,5 jaar woonden en huurden hebben we afgelopen jaar gekocht. We wonen er nu alweer dik 3 jaar met veel plezier. Wat eerst een dikke domper was maar achteraf best een hoogtepunt was dat we samen een week op vakantie zijn geweest naar Zakynthos. Het klinkt misschien raar maar een week samen zijn zonder kind was best fijn. Natuurlijk was het ook heerlijk om Mila weer te zien maar we hebben echt genoten die week. Mila kreeg de waterpokken en mocht niet vliegen. De vakantie was al helemaal geboekt en toen hebben we besloten om samen te gaan. Mila heeft een heerlijke week bij opa en oma gehad. En verder vind ik alle ontwikkelingen van Mila een hoogtepunt. Zeker toen ze voor het eerst los liep en echt ging babbelen/praten.

20171110_123821-01

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. Natuurlijk ben ik mijn vriend erg dankbaar. Hij staat altijd voor mij en Mila klaar. Hij is de beste vriend die ik mij maar kan wensen en de beste papa voor Mila. Ook ben ik mijn ouders en schoonouders erg dankbaar. Iedereen woont ‘om de hoek’ en ik merk dat ik dit ontzettend fijn vind. Ook zij staan altijd voor ons klaar. En dan natuurlijk mijn lieve vriendinnen en onze vrienden. Toppers zijn het!

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar.. Het overlijden van mijn pake was ontzettend verdrietig. Ook al was hij op leeftijd en ging het steeds slechter met hem, iemand die je dierbaar is wil je nooit verliezen. Vergeten wil ik het niet want ook dit hoort bij het leven, maar het was wel erg verdrietig. Mensen die je altijd om je heen hebt gehad zijn er nu gewoon niet meer.

20171216_112248-01

Andere dingen van 2017 die me zijn bijgebleven zijn.. De eerste verjaardag van Mila, zo bijzonder dat je eigen kind jarig is. Dat je alles mooi kunt maken qua versiering voor je eigen kind. Ook de momenten die ik heb gehad met lieve vriendinnen blijven mij echt bij. Zo gezellig om bij te kletsen en met een vriendin zwem ik elke week. Ontzettend leuk om zo te sporten en je vriendin te zien. De momenten quality time voor vriendlief en mij zijn mij ook echt bijgebleven. Vrijdag avond kijken en keken we altijd ‘The Voice’. Heerlijk samen op de bank met lekkers en een wijntje er bij, Love it! En natuurlijk alle leuke dingen die wij als gezin hebben gedaan. Van een ontbijtje bij de Hema tot samen naar de kinderboerderij of ‘gewoon’ boodschappen doen. Heerlijk om tijd met z’n 3en door te brengen.

Voor 2018 hoop ik.. Natuurlijk dat we allemaal gezond en gelukkig zullen blijven. Dat ik weer veel tijd door kan brengen met mijn gezin en vriendinnen/vrienden/familie en dat ik weer net zo fijn kan werken als afgelopen jaar. Ook hoop ik dat Mila haar verder goed blijft ontwikkelen en dat we allemaal plezier blijven houden in alles wat wij doen. En wellicht komen er nog mooie dingen op ons pad, we zullen het zien.

Natuurlijk hoop ik ook weer iets meer te gaan bloggen komend jaar. Het blijft natuurlijk een leuke hobby maar met werk (wat vaak verdeeld is over 4 dagen), een kind, een gezin en lieve familie en vrienden heb ik soms andere prioriteiten en schiet het bloggen er wat bij in.

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018! Geniet er van!

Wat zijn jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar?

Liefs, Dita Rithika

0 reacties


Laat een reactie achter