It's Christmas Time! ☆ - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.12.2015 | Geplaatst in Wonen | 8 reacties

It’s Christmas Time! ☆ En ik hou er van. Gezelligheid, kaarsjes aan in huis en de kerstboom in de kamer. Ook dit jaar heb ik ons huis gelijk de dag nadat Sinterklaas weer weg was, in de kerstsferen gebracht. Geen overdreven veel lichtjes en heel veel kitsch, wat ik soms ook best leuk vind, maar gewoon hier en daar wat accenten die leuk zijn in deze tijd van het jaar.

20151208_112552

In de keuken heb ik een sterrenslinger opgehangen, deze heb ik vorig jaar gekocht bij de Hema. De kleur op de muur is Early Dew van Flexa.

DSC_9090

Dit bankje staat al heel lang op deze plek en zo nu en dan verander ik het een en ander. De quote met ‘Let’s celebrate something today’ komt van Peek Inside, de kaars is van Rituals, de gieter van Xala en de houten woonketting van Xenos. De katoentakken heb ik al heel lang, geen idee waar die vandaan komen. Aan de tak in de gieter hangt een kerstboompje die ik heb gekregen.

DSC_9101

Aan de deur van de voorraadkast heb ik een lint gehangen met knijpers eraan. Deze komen van de Action. Hier kunnen de kerstkaarten aanhangen. De witte ster heb ik ook eens gekregen.

DSC_9105

En dan de kerstboom. We hebben een neppe kerstboom, deze hebben we vorig jaar van mijn schoonouders overgenomen. In de boom heb ik zilver, witte en houten accessoires en ballen. Dit past goed bij de rest van het interieur.

DSC_9106

DSC_9119

DSC_9120

Op het tv meubel nog een koperen huisje, deze kreeg ik van mijn zwager met Sinterklaas. Ook de hanger kreeg ik erbij. De waxinelichthouder is van Xenos.

DSC_9112

Aan de kast in de kamer hangt een houten bordje, deze kreeg ik ook. De knoppen op de kast zijn van H&M Home.

DSC_9118

Voor het raam bij de voordeur heb ik deze ‘Merry Christmas’ hanger hangen. Deze komt volgens mij van de Action.

DSC_9123

Voor het raam nog een houten kerstboom, ooit eens gekocht bij een klein woonwinkeltje. Het glazen bakje komt van Loods 5, de woonketting heb ik zelf eens gemaakt en het houten kistje is een oud kistje die ik eens van mijn moeder heb gekregen.

DSC_9125

En in de gang heb ik een kerstboom gemaakt van een wordbanner. De wordbanner komt van Buiten de Lijntjes.

wpid-20151208_133336-01.jpeg

Heb jij de kerstversiering al in huis?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties

  Moniek

  9 december 2015


  Super leuk! Ik ga vanmiddag aan de slag!?

  Dita Rithika

  9 december 2015


  Leuk! Veel plezier. :)  10 december 2015


  Wat leuk! Ik ben van de week ook weer aan de slag gegaan met alle kerstspulletjes, vind het zo gezellig :)

  Dita Rithika

  10 december 2015


  Dank je wel Kimberly. Heerlijk he om daar mee bezig te zijn.  10 december 2015


  Je bent al goed op weg hé :). Heerlijk altijd die kerstsfeer in huis!
  – X Marloes  11 december 2015


  Wat een ontzettend leuke blog heb jij! Ik ontdekte je via Bydagmarvalerie :)

  Ik vind die stapel VT wonen op dat bankje echt heel erg tof! Sorry dat heeft natuurlijk helemaal niks met je kerstversiering te maken, maar goed. :’)

  En die kerstkaartenslinger vind ik echt heel erg tof!

  Dita Rithika

  11 december 2015


  Oh ja is ook zo! Leuk :)

  Dita Rithika

  11 december 2015


  Dank je wel! :)Laat een reactie achter