Interieur kiekjes - Werkkamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.10.2015 | Geplaatst in Wonen | 2 reacties

DSC_8453

In ons huis hebben we een werkkamer. Deze kamer was eerst helemaal naar mijn smaak, al onze boeken op de planken en lekker kleurrijk. Hier kan je in de laatste collage zien hoe het eerst was. Zoals jullie de laatste tijd wel gemerkt hebben misschien ben ik wat afgestapt van felle kleuren. Ook was ik al die boeken helemaal zat. Daarom besloot ik afgelopen week alles om te gooien. Wellicht tot ergernis van vriendlief. Want eerst moest en zouden alle boeken er precies zo staan :P

Vond ik eerst alle boeken erg mooi staan op de planken, nu wilde ik alle boeken weg hebben. De mooiste boeken mochten blijven staan, dit zijn meer de boeken die je lekker doorbladerd en waarvan de vormgeving prachtig is. Ook de boeken van India hebben nog een plek gekregen. Voor de rest heb ik alles geprobeerd rustig te houden.

DSC_8436

DSC_8442

DSC_8445

Het is en blijft natuurlijk een werkkamer en er zijn spullen die je dan nodig hebt. Dit heb ik in mandjes van de Kwantum gedaan.

DSC_8447

DSC_8449

DSC_8455

Vriendlief werkt regelmatig thuis en die vind het ook erg fijn dat het nu veel rustiger is. Ook zelf vind ik het veel mooier zo.

Heb jij ook een werkkamer thuis?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    3 oktober 2015


    Wij hebben op onze logeerkamer een hoekje maar die is vrij klein en daar zijn we nog mee bezig. Hoop dat m’n shopgaat lopen dan eis ik een groter werkblad haha!    4 oktober 2015


    Prachtige kiekjes! Ik word heel blij van die gestapelde boeken: geweldig!Laat een reactie achter