Interieur kiekjes - Juli 2017 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.07.2017 | Geplaatst in Wonen | 4 reacties

DSC_1922

Zoals jullie weten ben ik er dol op om dingen in ons huis met regelmaat te veranderen. Dan voornamelijk de accessoires. De laatste tijd heb ik weer een aantal nieuwe items toegevoegd aan ons interieur. Benieuwd? Lees dan verder.

DSC_1915

Ik heb een abonnement op Bloomon. Zo nu en dan ontvang ik een mooi boeket. Toen het boeket was uitgebloeid wilde ik toch wel wat bloemen in huis. Daarom heb ik er een paar uit de tuin geplukt. Een aantal moeten nog uitkomen, dit zijn Floksen. De andere bloemen (met dat roze) vond ik ook wel mooi, maar geen idee wat voor een dit is.

IMG-20170708-WA0015-01

Al een tijd hebben we een IXXI op onze slaapkamer hangen. Ik vind dit zo’n leuk concept. Je kan een standaard IXXI van de site kiezen (erg veel keuze uit mooie foto’s/plaatjes) maar je kunt ook zelf een samenstellen. Dit heb ik gedaan. Maar aangezien de foto’s er al weer een tijd hingen besloot ik om nieuwe te bestellen. Even weer wat anders. Ik heb ze bewust in zwart/wit laten afdrukken, mooi rustig en het staat mooi op de grijze muur.

IMG-20170706-WA0023-01

Dit was het boeket van Bloomon. Ik heb ze in kleine vaasjes gedaan. Staat zo leuk op tafel!

IMG-20170701-WA0009-01

Bij een bloemenwinkeltje in het centrum bij ons kocht ik deze plant. Het is een klimop. Eigenlijk was deze bedoelt voor bovenop de kast maar ik vond deze nog net niet groot genoeg. Dus nu heeft de klimop een plekje naast de kast.

DSC_1945

Bij H&M Home kocht ik de achterste kussenhoes. De andere 2 komen van Hema.

DSC_1940

Bij Dille en Kamille kocht ik deze kaartenhouder. Het kaartje is van Jots.

DSC_1939

Weer even wat anders op de schouw. Het kleine kaarsenhoudertje komt ook van H&M Home, het potje met de vogel komt van Laif en Nuver in Groningen en de grote kaars is van Rituals.

DSC_1937

Mila haar speelhoekje is nu ook af qua accessoires. Bovenstaande kaarten zijn van A Little Lovely Company in lijstjes van Action.

DSC_1934

De letterlamp M komt van Hema, het konijnenlampje komt van Wijsneus uit Groningen.

DSC_1933

Voor Mila kocht ik laatst een tipi tent bij Xenos. Op dit moment staat de tent in de woonkamer. Er ligt een lekker zacht kleed in van Karwei met kussens van Sostrene Grene (de blauwe) en van H&M Home (de zwart/witte)

DSC_1931

Het kleed kocht ik afgelopen winter. Deze heeft eerst over de stoel beneden gelegen, daarna een hele tijd boven naast bed en nu dus in de tent. Maar eerlijk, ik zou niet snel weer zo’n kleed kopen. Er komen allemaal pluisjes op, de katten liggen er op (want, lekker zacht en warm) en daardoor wordt het er niet mooier op. Maar voor nu kan het nog prima in de tipi.

DSC_1928

Aan de tipi heb ik een lichtslinger hangen. Volgens mij komt deze van de Action.

DSC_1925

Mila speelt heel veel in de tent en zelf vind ik het zo gezellig staan. Hij is makkelijk op te bergen en kan ook prima boven op haar kamer staan straks.

Voor de komende tijd staat er qua interieur niet heel veel op ons lijstje. Misschien dat we nog op zoek gaan naar een leuk kacheltje voor onder de schouw en op Mila haar kamer willen we de commode weg doen en er een kast voor in de plaatst kopen.

Heb jij de laatste tijd nog wat veranderd in huis?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties

  Deepa

  10 juli 2017


  De foto van jullie en Mila aan de muur is prachtig !!! Ik ga binnenkort een buffetkast laten maken, eigen style en kleur bepalen zo word ie uniek!


  11 juli 2017


  Wauw wat gaaf!!  19 juli 2017


  Leuk om te zien! Tof ook die fotootjes, zoiets wil ik ook ooit nog eens voor hier in huis :-) Of cadeau te doen.  20 juli 2017


  Wat een fijne plaatjes!!Laat een reactie achter